Home Muziek Zomer op 538: speciale hitlijst en 538 Summer Sessions

Zomer op 538: speciale hitlijst en 538 Summer Sessions

Radio 538 brengt deze zomermaanden de vakantie bij luisteraars thuis, ook wanneer ‘t weer het laat afweten of vakanties niet doorgaan wegens coronabeperkingen. Het radiostation zorgt voor een onvergetelijke zomer met de beste zomerhits én organiseert voor het tweede jaar op rij de ‘538 Summer Sessions’. Deze coronaproof, exclusieve showcases zijn voor een select publiek met live optredens van de grootste 538 TOP 50-artiesten van dit moment. En dat is niet alles, ook zendt Radio 538 de hitlijst ‘Zomer Top 538’ uit die wordt samengesteld door de luisteraars.

538 Summer Sessions

Davina Michelle, Kris Kross Amsterdam, Snelle en Lucas & Steve zijn dit jaar de artiesten die optreden tijdens de ‘538 Summer Sessions’. Op het strand op een geheime locatie in Nederland geven zij unieke showcases voor 100 gelukkige luisteraars. Zij kunnen genieten van hun favoriete artiest, op het strand, aan de zee met misschien wel de zomerzon erbij. Luisteraars maken van 2 tot en met 6 augustus 2021 kans op kaarten voor de intieme optredens én een heerlijke mocktail.

Hoe winnen luisteraars? Door te bellen naar de studio, zodra zij de oproep horen van hun lievelingsartiest. Komt de luisteraar live in de uitzending, dan wint diegene vier kaarten. De ‘538 Summer Sessions’ worden geheel georganiseerd volgens de regels van het RIVM.

Zomer Top 538

Van maandag 9 tot en met donderdag 12 augustus wordt de 538-studio geheel omgetoverd tot zomer walhalla, want dan staat de ‘Zomer Top 538’ op het programma. Dagelijks tussen 7:00 en 19:00 uur klinken uitsluitend zomerse klanken uit de speakers die de luisteraars willen horen. Voor deze hitlijst kunnen zij van 3 tot en met 8 augustus hun favoriete zomersongs doorgeven via 538.nl. Van zwoele zomerhits als Hips don’t lie – Shakira feat. Wyclef Jean en Bailando – Enrique Iglesias feat. Sean Paul tot aan de meest ultieme party tracks als Summer jam 2003 – The Underdog Project vs. Sunclub en Early in the morning – Kriss Kross Amsterdam feat. Shaggy & Conor Maynard. Alles mag, alles kan, als het maar zomers is!

Rolf Sanchez opende de stemperiode officieel als gast bij 538-dj Wietze de Jager

Bron en foto © Radio 538