Home Muziek Willy Organ deelt video voor Niet Om Te Slapen

[Video] Willy Organ deelt video voor Niet Om Te Slapen

© News NV

In aanloop naar zijn opkomende full album ‘Laat Ze Maar Branden’, dat verschijnt op 6 mei, lanceert Willy Organ zijn nieuwe single ‘Niet Om Te Slapen’ en bijpassende video. De video is van de hand van niemand minder dan mama Organ en werd opgenomen in het zonnige Tenerife.

Het zijn deprimerende tijden voor iedereen. Neerslachtigheid en moedeloosheid bekruipen menig creatieveling en zelfs een enfant terrible van het Nederlandstalige levenslied blijkt hier niet immuun voor, met als meest zorgwekkende symptoom, niet in het minst voor hemzelf: het verlies van zijn libido.
Maar in tegenstelling tot dat andere lichaamsdeel weet de zanger zijn rug wel te rechten, duikt hij diep in zijn herinnering en neemt u mee naar lang vervlogen tijden, toen hij de pleisters op zijn wonden kon opscharrelen in bruine kroegen en marginale discotheken. Spontane nachten vol lichamelijke ontucht, toen sociale afstand en fysieke gezondheid iets was voor mormonen en toen knappe vrouwen hem vaker bemeesterden dan de overheid.

Bij de release van het nieuwe album horen ook een clubtour en een Willy Organ expo.

Live
22/04/22 Gebroed, Menen (+ opening Willy Organ expo)
14/05/22 Cactus, Brugge
24/05/22 AB, Brussel
27/05/22 Charlatan, Gent
03/06/22 Trix, Antwerpen

Bron en foto © News NV

Vorig artikelZuinig leven, maar toch genieten. Morgen in een nieuw seizoen van Don’t Worry Be Happy.
Volgend artikel‘Wauters in de Woestijn’ volgt Koen Wauters tijdens de spectaculaire Dakar-rally in Saudi-Arabië