Home Muziek The Offspring brengt eindelijk weer single en album uit

[video] The Offspring brengt eindelijk weer single en album uit

THE OFFSPRING, een van de best verkochte punkrockbands aller tijden, heeft een releasedatum vastgesteld voor hun eerste nieuwe album in bijna tien jaar. Het tiende studioalbum van de band, Let The Bad Times Roll, zal op 16 april 2021 beschikbaar zijn op Concord Records en kan vooraf worden besteld. De eerste single “Let The Bad Times Roll” is vandaag verkrijgbaar.

The Offspring, legendes en vernieuwers van de punkrockscene in Zuid-Californië, heeft wereldwijd meer dan 40 miljoen albums verkocht, talloze prijzen gewonnen en consequent getourd, met meer dan 500 shows in het afgelopen decennium alleen. Hun muziek heeft een blijvende impact gehad op film, televisie en videogames, maar de band richtte hun focus op een nieuw album in 2021. De band bestaat uit zanger Dexter Holland, gitarist Noodles, drummer Pete Parada en nieuwe bassist Todd Morse .

De nieuwe muziek is de afgelopen jaren geschreven en opgenomen op verschillende locaties, waaronder de studio in Huntington Beach, Californië. Het album is de derde keer dat de band samenwerkt met de legendarische rockproducent Bob Rock.

Trouw aan de oneerbiedigheid in de kern van punkrockmuziek, keken de band en tekstschrijver Dexter Holland naar de culturele momenten van vandaag en schroomden ze niet om actueel materiaal te creëren in dit album. Het titelnummer, geschreven eind 2019 en opgenomen in 2020, weerspiegelt de voortdurende uitdagingen van het land. Holland zei: “Ik heb het gevoel dat we ons in een unieke periode in de geschiedenis bevinden waar in plaats van dat onze wereldleiders zeggen‘ we doen ons best ’het meer is alsof ze‘ fuck it ’zeggen en het is echt eng. ”

Zoals gitarist Noodles zei: “Mensen zeggen, als het allemaal naar de hel gaat, kunnen we er net zo goed het beste van maken, of op zijn minst gaan swingen. ‘Let The Bad Times Roll!

Tracklist

 1. This Is Not Utopia
 2. Let The Bad Times Roll
 3. Behind Your Walls
 4. Army of One
 5. Breaking These Bones
 6. Coming For You
  7.We Never Have Sex Anymore
 7. In The Hall of the Mountain King
 8. The Opioid Diaries
 9. Hassan Chop
 10. Gone Away
 11. Lullaby

Bron en foto © Universal Music