Home Muziek Panic! At The Disco kondigt nieuw album en single aan

[Video] Panic! At The Disco kondigt nieuw album en single aan

© Warner Music Benelux

Panic! At The Disco kondigt de release aan van het album Viva Las Vengeance dat op op 19 augustus 2022 uitkomt. Daarnaast is ook de titeltrack gedeeld, een up-tempo anthem dat het nieuwe Panic! At The Disco tijdperk inluidt. Bekijk de videoclip van de nieuwe single hieronder. 

VIVA LAS VENGEANCE toont een verandering in het creatieve proces van Brendon Urie, die alles live op tape opnam in Los Angeles met zijn vrienden en productiepartners, Jake Sinclair en Mike Viola. Deze cineastische muzikale reis gaat over de fijne lijn tussen het ten volle genieten van je jeugd en jezelf opzadelen met een burn-out. De nummers werpen een introspectieve blik op de relatie die Urie heeft met zijn decennia-overspannende carrière, maar ook op het opgroeien in Las Vegas, de liefde en de roem.
 
“Viva Las Vengeance is a look back at who I was 17 years ago and who I am now with the fondness I didn’t have before. I didn’t realize I was making an album and there was something about the tape machine that kept me honest.” Brendon Urie

Op 8 september 2022 gaat het Noord-Amerikaanse deel van de wereldtournee van start, waarna in februari de oversteek wordt gemaakt naar het Europese continent. Panic! At The Disco zal bij ons te zien zijn in Ahoy Rotterdam op 25 februari 2023. Eén euro van elk verkocht Europees ticket zal worden geschonken aan de Highest Hopes Foundation van Panic! At The Disco, een fonds dat organisaties steunt die pleiten voor ondersteuning van mensenrechten voor alle mensen en gemeenschappen die het slachtoffer zijn van discriminatie of misbruik op basis van geslacht, ras, religie, seksuele geaardheid en genderidentiteit.

TRACK LISTING
1. Viva Las Vengeance
2. Middle of a Breakup
3. Don’t Let The Light Go Out
4. Local God
5. Star Spangled Banger
6. God Killed Rock And Roll
7. Say It Louder
8. Sugar Soaker
9. Something About Maggie
10. Sad Clown
11. All By Yourself
12. Do It To Death

Bron en foto © Warner Music Benelux

Vorig artikelPlotse Papa’s: een podcast over ongepland vaderschap
Volgend artikelOranje Onder 19 verliest eerste wedstrijd in kwalificatietoernooi EK
Ik ben de eigenaar van Planetzone