Home Muziek ‘Nog Iets Langer’ is de nieuwe single van popzangeres AMBER

[video] ‘Nog Iets Langer’ is de nieuwe single van popzangeres AMBER

Opkomend popicoon AMBER heeft vandaag haar nieuwe single ‘Nog Iets Langer‘ uitgebracht. Het is opnieuw een Nederlandstalig pop nummer met een internationale sound. De track is geschreven met Avedon (Vincent van den Ende), Niels Zuiderhoek en Julian Vahle. Avedon en Niels Zuiderhoek zijn ook verantwoordelijk voor de productie, samen vormen zij een perfect team om AMBERS sound naar een hoger niveau te tillen.

AMBER: “Toen we deze track aan het maken waren in de studio was ik meteen enthousiast en stond ik gelijk te dansen”

Bij de single is vandaag ook een hele toffe videoclip uitgebracht, waarin AMBER’S passie voor dans en styling goed naar voren komt. Je ziet in verschillende scenes hoe AMBER met een knipoog kan lachen om situaties die je soms tegenkomt in het leven van een influencer. Hierin toont de popzangeres ook haar humor en bubbly persoonlijkheid.

De track gaat over een ontmoeting met een jongen in de club, waarbij er een onmiddellijke aantrekkingskracht ontstaat. Deze jongen en dit moment wil AMBER niet meer loslaten. Ze beschrijft het bevoel dat als ze met hem is, het niet uitmaakt waar ze zijn en ze alles om hen heen vergeet.

“Hou je vast aan mij, dan zorg ik dat je nog iets langer blijft”


Bekijk hieronder de videoclip van ‘Nog Iets Langer’

Bron en foto © Warner Music