Home Muziek Miley Cyrus kondigt op 13 januari nieuwe single ‘Flowers’ aan

[Video] Miley Cyrus kondigt op 13 januari nieuwe single ‘Flowers’ aan

© Sony Music

Multi-platina verkopende artiest, songwriter en pionier Miley Cyrus kondigde tijdens haar NBC-livespecial “Miley’s New Year’s Eve Party” aan dat haar nieuwe single “Flowers” op 13 januari wereldwijd beschikbaar zal zijn. Op ware superster-manier, tussen haar optredens en hostingtaken, zegende Miley de laatste uren van fans van 2022 met speciale clips van “Flowers”.

Fans begonnen te kletsen over nieuwe muziek toen Miley aankondigde dat er een belangrijk jaar aan zat te komen met NEW YEAR NEW MILEY-posters die in december over de hele wereld verschenen. Kijk hier. Toen werd ontdekt dat mileycyrus.com was begonnen met aftellen naar een aanstaande aankondiging, waarvan is onthuld dat het de release van “Flowers” op 13 januari is. Oplettende fans zullen merken dat er een nieuwe countdown is gestart

en worden sterk aangemoedigd om mileycyus.com te blijven volgen voor verdere aankondigingen deze week.
“Miley’s New Year’s Eve Party”, die Miley samen met de wereldwijde superster Dolly Parton organiseerde, was een groot succes. Naast de aankondiging van “Flowers”, bevatte de live special een A-lijst line-up van muzikale optredens en speciale gasten, waaronder Sia, Latto, Rae Sremmurd, David Byrne, Liily en Fletcher, evenals Paris Hilton, SNL’s Chloe Fineman, Sarah Sherman en komisch trio Please Don’t Destroy.

Bron en foto © Sony Music

Vorig artikelNational Geographic keert terug met Kustwacht Caribisch Gebied
Volgend artikel[Video] Ronaldo gepresenteerd in vol stadion AlNassr FC