Home Liefde MEROL gaat op Foefsafari en zet valentijnstraditie voort

[video] MEROL gaat op Foefsafari en zet valentijnstraditie voort

Ah, romantiek. Rozen, een knisperend haardvuur en vioolmuziek om de stemming erin te brengen. Allemaal elementen die MEROL niet nodig heeft om haar Valentijnsdag tot een succes te maken. Zij streeft ernaar om in 2021 de orgasmekloof te dichten en daarmee begint ze met haar nieuwe single ‘foefsafari’ die ze vrijdag 12 februari uitbracht.
 

“Foefsafari schreef ik naar aanleiding van een artikel van Emma Curvers in de Volkskrant over de orgasmekloof. Met grote verbazing las ik dat de mens eerder op de maan was dan dat de vulva werd onderzocht. Pas in 1998  werd het vrouwelijk geslachtsorgaan vanbinnen onderzocht en kwamen we erachter dat de clitoris maar het topje van de ijsberg is,” vertelt MEROL. “Het nummer is een vriendelijk verzoek om met mij op ontdekkingsreis te gaan.  Want alleen samen dichten we de orgasmekloof!”

Voor MEROL is de periode rond die veertiende februari inmiddels wel om een andere reden bijzonder geworden, want in navolging van 2019 (‘HOU JE BEK EN BEF ME’) en 2020 (‘Binnendingen‘) bracht ze ook dit jaar rond die datum een track uit. Het is de eerste release sinds ‘knaldrang’, waarmee ze eind 2020 naar buiten kwam.
   

De clip van ‘foefsafari’ verscheen gisteren, op Valentijnsdag: “In de clip is mijn mond te zien in verschillende gedaantes. Vulva’s zijn er ook in alle vormen en maten en in de clip wilden we een ode brengen aan die rijkdom,” aldus de zangeres, die gisteren ook haar derde verjaardag als MEROL vierde.
 

Bekijk de clip van Foefsafari

Bron © Universal Music

Vorig artikelAvondklok per direct opgeheven
Volgend artikelVeelbesproken documentaire Framing Britney Spears exclusief te zien bij Net5