Home Muziek Lucas & Steve droppen nieuwe muziek

[Video] Lucas & Steve droppen nieuwe muziek

© Spinnin Records

Het dj-en producers duo Lucas & Steve brengt vandaag de nieuwe track “After Midnight” van Lucas & Steve, Yves V – (feat. Xoro) uit op het label Spinnin’ Records. Voor deze track hebben ze de handen ineen geslagen met de belgische dj Yves V. En hoe? After Midnight is een knaller van een track met internationale allure en met voor velen een herkenbare melodie; de sample van de legendarische dansvloer klassieker ‘Children’ van Robert Miles. De track wordt al meteen geprezen op de Nederlandse radio, zowel Radio 538 als SLAM! hebben de track als Dance Smash en GrandSLAM! bekroond. After Midnight is vanaf vandaag overal te beluisteren.

Deze samenwerking komt niet zomaar uit de lucht vallen. De jongens kennen elkaar van vele optredens in het buitenland en een samenwerking stond op het wensenlijstje. De afgelopen periode zijn ze de studio ingedoken en hebben hard gewerkt aan hun eerste release. In de track komen beiden sounds samen en met de toevoeging van de sample van Children is het onmogelijk om stil blijven staan. Lucas & Steve zijn erg trots op de release, die ze vanaf Vrienden van Amstel Live, waar ze maar liefst twintig keer te zien zijn, releasen. 

Lucas & Steve veroveren de wereld 
Het van oorsprong Maastrichtse duo Lucas & Steve staat bekend als de smaakmakers van house- en pop muziek. De afgelopen jaren scoorden ze hit na hit met vele platina- en gouden platen en prijzen zoals ​​Edison Award, Buma Award en MTV Award als bekroning.  Ze hebben samenwerkingen op hun naam staan met nationale- en internationale artiesten als Armin van Buuren, Afrojack, Tiesto en Galantis. Dit blijft niet onopgemerkt. Ze vliegen de wereld over voor optredens op grote festivals zoals Tomorrowland, Creamfields, Sziget Festival en touren door Europa, Azië en Zuid-Amerika. Nederland slaan ze ook zeker niet over. Zo was het duo afgelopen jaar onder andere te zien bij Vrienden van Amstel Live, traden ze op voor de koninklijke familie, bij de Grand Prix in Zandvoort, maakten ze het wk-anthem voor het Nederland Elftal en draaiden ze elk groot festival in Nederland helemaal plat.

Bron en foto © Spinnin Records