Home Muziek Jett Rebel na drie jaar terug met nieuwe single ‘Love Right...

[video] Jett Rebel na drie jaar terug met nieuwe single ‘Love Right Now’

Jett Rebel is terug met zijn nieuwe single ‘Love Right Now’. Het is voor het eerst in drie jaar tijd dat Jett Rebel een nieuwe single uitbrengt. ‘Love Right Now’ is een funky track die hij in zijn auto schreef waarna hij gelijk doorreed naar de studio om het nummer op te nemen. 

‘Love Right Now’ is vanaf vandaag beschikbaar via alle streamingsdiensten en daarnaast is de single ook op 7″inch vinyl verkrijgbaar bij de indie-winkels. Op de b-kant van deze 7″ vinyl staat een exclusieve voice memo van Jett Rebel terwijl hij dit nummer schreef in zijn auto. Het moment vlak voordat hij doorreed naar de studio om de single op te nemen. Voor de launch van zijn single deelde Jett Rebel een bijzonder filmpje via zijn Instagram. Bekijk HIERonder het filmpje.

“Het is alweer een tijdje geleden dat ik nieuwe muziek heb uitgebracht, en ik voel weer hoe dat is. Ik herinner me nog dat ik dit liedje op een avond in de auto schreef. Ik stapte daarna direct de studio in en ging meteen in opnamemodus. Ik ben zo blij met wat ik gemaakt heb. Dit komt van een pure plek in mij. Het is echt MIJ! Eerlijk gezegd is het een poging om JOU te geven wat ik tegenwoordig zelf zo hard nodig heb.” – Jett Rebel

Bron en foto © Warner Music

Vorig artikel538 komt met alternatief Koningsdagfeest op radio, tv en online
Volgend artikel[video] Lego Masters Star Wars aflevering