Home Muziek Gone Tomorrow – The Boy Next Door, Billy The Kit &...

[video] Gone Tomorrow – The Boy Next Door, Billy The Kit & April Darby

Vandaag trappen The Boy Next Door, Billy The Kit en April Darby je weekend perfect af met hun nieuwe track ‘Gone Tomorrow’. Deze plaat is hun eigen interpretatie van de beroemde hit ‘All That She Wants’ van de Zweedse groep Ace of Base, die in 1992 wereldwijd op #1 in de charts stond. The Boy Next Door kreeg naast zijn monsterhit ‘La Colegiala’ met Jody Bernal maar liefst 250 miljoen streams voor de track ‘Whenever’ met Kris Kross Amsterdam en Conor Maynard. Billy The Kit is een bekend gezicht in de Nederlandse clubscène en zijn mixes zijn te horen geweest op Radio 538 en Slam!.  April Darby maakte furore in The Voice of Holland, stond in de Ziggo Dome met ‘Grand’ van DJ Fedde Le Grand en speelde de hoofdrol in de musical ‘The Bodyguard’. ‘Gone Tomorrow’ komt uit via Kill Your Darlings en is vanaf vandaag op alle online streamingplatforms beschikbaar.

The Boy Next Door: “Muziek verbindt en zeker in deze bizarre tijd kan iedereen wel wat zomerse gevoelens gebruiken. Positiviteit, summer feeling en verbinding zijn voor mij de belangrijkste woorden voor deze track. Iedereen is bekend met de melodie en daarom is dit een plaat die toegankelijk is voor elke doelgroep. Het is voor mij een eer om met April te werken, ze is een van de beste zangeressen van Nederland naar mijn mening. Billy is een van de gevestigde namen in NL die ik al heel erg lang volg. Laten we een beetje positiviteit brengen in deze rare dagen.”

Billy The Kit:Deze classic stond al jaren op mn lijstje! Ik ben dan ook super trots op de versie die we samen hebben mogen maken. Het was een eer om met dit team aan de track te werken en ik hoop dat iedereen ‘m net zo tof vind als wij! Play it out loud!”

April Darby: “Ik ben in 1991 geboren en ‘All That She Wants’ is het eerste nummer waarvan ik mij herinner dat ik het op de radio hoorde. Het doet me tot op de dag van vandaag nog altijd denken aan de zomer. Hoe bizar dat ik jaren later met The Boy Next Door en Billy The Kit dit nummer in de zomer van 2020 mag uitbrengen! Ik hoop dat ‘Gone Tomorrow’ iedereen ook diezelfde fijne en zomerse gevoelens geeft in deze gekke tijd

.”Bekijk de videoclip van ‘Gone Tomorrow’


Bron © Spinnin Records