Home Muziek Gerard Ekdom zoekt leukste huisdier van Nederland

[video] Gerard Ekdom zoekt leukste huisdier van Nederland

Ekdom in de Morgen –© Radio 10

Konijnen, kippen, parkieten, vissen, honden, katten, schildpadden, hamsters of andere leuke huisdieren maken dit jaar bij ‘Ekdom in de Morgen’ kans op de titel ‘Het Leukste Huisdier van Nederland’. Radio 10-dj en dierenvriend Gerard Ekdom roept luisteraars met leuke huisdieren op om mee te doen aan zijn zoektocht naar het leukste huisdier van ons land. Mooi of slim hoeft het beestje niet te zijn, zolang hij of zij maar leuk is. De winnaar krijgt, naast een eervolle titel, ook een portret-shoot op locatie én een portretfoto. De zoektocht naar ‘Het Leukste Huisdier van Nederland’ is een actie in samenwerking met Purina en is de komende twee weken te volgen tijdens de ochtendshow ‘Ekdom in de Morgen’ bij Radio 10.

Radio 10-dj Gerard Ekdom: “We pakken het groots aan. Alle huisdieren, van groot tot klein, mogen meedoen aan onze verkiezing. Katten, hagedissen, papegaaien, cavia’s of wandelende takken, we laten ons verrassen. Het gaat ‘geheit’ een geweldige zoektocht worden!”

Luisteraars met een leuk huisdier kunnen deze vanaf vandaag tot en met zondag 26 september 13.00 uur aanmelden door een foto of video van hun dierenvriendje en bijbehorende motivatie in te sturen via radio10.nl. Op maandag 27 september worden de genomineerden bekendgemaakt. Vanaf dat moment kan er tot en met maandag 4 oktober 08.00 uur op hen gestemd worden. Op dezelfde dag, Dierendag, is de grote finale tijdens ‘Ekdom in de Morgen’ en wordt duidelijk welk dier zich ‘Het Leukste Huisdier van Nederland’ mag noemen.

Het is akkoord om de beelden te gebruiken, mits de juiste credits worden gebruikt: Radio 10 – Ekdom in de Morgen. Bij online gebruik moet er worden doorverwezen naar de site.

De zoektocht naar ‘Het Leukste Huisdier van Nederland’ is van maandag 20 september tot en met maandag 4 oktober te volgen bij

Radio 10

Bron en foto © Radio 10