Home Muziek DIKKE brengt heat met “Laat Me FF”

[Video] DIKKE brengt heat met “Laat Me FF”

© topnotch belgium

“L Season” van DIKKE gaat opnieuw van start. Vandaag releaset hij een nieuwe single en video. Met ‘Laat Me FF’, opnieuw een PICVSSO productie, wil hij aan iedereen laten weten dat hij terug is en in full effect is om weer hard te knallen. “Laat Me FF” is een vibey en catchy tune die op zijn TikTok al meer dan 100k views heeft! 

Achter de schermen is DIKKE hard aan het werk en kunnen we dit jaar nieuwe heat verwachten.
Naast het droppen van  nieuwe “L Season” merch, heeft DIKKE onlangs nog een gouden award ontvangen voor zijn clubhit  “Paris Hilton”. 

DIKKE (Mohammed Eddahbi  Agounad) heeft in 1 jaar tijd twee albums gedropt . Hiermee toont hij zijn productiviteit aan en weet hij perfect wat hard werken inhoudt. Met zijn debuut album 130 kilo, kwam hij op #1 binnen in de charts en zorgde DIKKE voor een nieuwe en blijvende wending in de BeNeLux-rap game. Vanaf dan kwam DIKKE in een stroomversnelling terecht. Zijn singles scoren airplay op verschillende radio’s en werd hij geboekt op shows en festivals ( Fire Is Gold, Pukkelpop, etc…)

De honger naar meer muziek bleef duren en in het najaar van 2021 dropte hij ‘Nooduitgang’. Dit album staat in teken van zijn passie voor muziek. Dat gaf hem zijn nooduitgang en daardoor kan hij zijn rug keren naar het “slechte” pad met focus op de toekomst. Op beide albums staan verschillende hits, waaronder “Zes In de Ochtend”, “Tabaka, ‘XXL’ ft Chardy en Freddie Konings en de single ‘Praat Money’ met één van de grootste artiesten uit Nederland, Josylvio. Last but not least; dé clubhit ‘Paris Hilton’ ft Freddie Konings vanop ‘Nooduitgang’ is ondertussen goud geworden! 
 
Ook Nederland is hij sterk aan het veroveren en daar is hij absoluut geen onbekende meer. He’s rolling with the big names now uit de Nederlandse scene en heeft verschillende studiosessies met Hef, Kevin, Josylvio en Adje gedaan. Ook was hij al twee maal te gast bij Rotjoch bij het hip hop platform 101Barz, werd hij al twee keer uitgenodigd bij de hyper populaire You Tube show “Supergaande” en was hij al meermaals te gast bij radio FUN X.   

Shows
(more to come)
 
24-06 Apres Exams XXL, Grobbendonk
02-07 WOO HAH!, Tilburg (NL)
08-07 Ostend Beach, Oostende
16-07 Crisis Festival, Erps-Kwerps
30-07 Rakata Festival, Essen
05-08 Lokerse Feesten, Lokeren
18-08 Pukkelpop, Hasselt
03-09 Fire Is Gold, Antwerpen

Bron en foto © TopNotch Belgium

Vorig artikelReal Madrid haalt Aurélien Tchouméni voor 100 miljoen
Volgend artikelEA SPORTS FIFA 22 kondigt het Ultimate Team of the Season aan