Home Muziek Dennis raadt Het Geluid ‘waar hij het meest een hekel aan...

[video] Dennis raadt Het Geluid ‘waar hij het meest een hekel aan heeft’

Dennis (46) uit Enkhuizen heeft vanmorgen in de SuperRonde bij Mattie & Marieke Het Geluid geraden. “Ik zat te denken waar ik het meest een hekel aan heb en dat is een fietsband repareren.” Met de oplossing ‘een bandenlichter op een fietswiel plaatsen’ won Dennis €31.900!

Als Mattie en Marieke aan Dennis vragen wat hij denkt dat Het Geluid is, vertelt Dennis dat hij een ontzettende hekel heeft aan het plakken van een fietsband. “Daar gebruik je metalen beugeltjes voor om de banden te liften en die span je achter de spaken.”

Als Marieke hem vertelt dat hij het goed heeft geraden staat Dennis perplex. “Ik word niet goed! Ik kan niet op mijn benen blijven staan. Ik weet niet wat ik moet zeggen”, vertelt de kersverse winnaar. Het geld komt voor de Enkhuizenaar heel goed van pas. “Ik was gisteren nog aan de studie van mijn kinderen aan het denken. Het gaat economisch niet zo goed op dit moment en mijn relatie is een paar jaar geleden gestrand. Mijn zoon wordt wat ouder en gaat naar het voortgezet onderwijs. Op dit moment heb ik geen werk en dacht ik: hoe moet dit nou straks met ze? Dus ik denk dat het [geld] daar naartoe gaat.”

Het Geluid werd geraden in de SuperRonde, waarbij drie luisteraars achter elkaar een poging mogen doen. Dennis was de eerste van de ochtend. Morgen start Qmusic om 7.00 uur bij Mattie en Marieke met een nieuw Geluid.

Bron en foto © Qmusic