Home Muziek Video: Charly Lownoise is terug en hoe!

Video: Charly Lownoise is terug en hoe!

Wat krijg je als drie top dj’s hun krachten bundelen met de grootste passie voor muziek, en met name harde muziek? Precies, een happy hardcore nummer anno 2019. En we kunnen zeker wat vrolijke muziek gebruiken in deze tijden, want wie dacht dat happy hardcore tot het verleden behoorde, zal deze conclusie moeten herzien met de komst van City Streets.

Re-Style (Mathijs Maas) en Ricardo Moreno (Ricardo van Nies) waren een van de grootste happy hardcore fans, met name van het soort wat Charly Lownoise (Ramon Roelofs) in die tijd produceerde. In die dagen van Charly Lownoise & Mental Theo, kon je haast niet ontkomen aan de happy hardcore, het werd overal gedraaid: van schoolfeesten tot aan de grootste raves en natuurlijk op MTV en nationale radio.

En dan is het 2005 – na al dit harde werk was het tijd voor een pauze. Terwijl Ramon op zoek was naar evenwicht en rust na een inzinking, las hij een boek over Zen en vond hij de wereld van meditatie. Na vele jaren van studeren, mediteren en het beoefenen van intensieve sesshins, werd Ramon Zen-leraar. Ramon: “Ik ontdekte dat mediteren me niet alleen rust bracht, maar het maakte me uiteindelijk ook een betere DJ“.

En nu is het 2019 en tijd voor iets nieuws. Het was altijd Re-Style’s droom om met Ramon samen te werken en nadat hij een opzetje voor City Streets had geschreven waren Ramon en Ricardo laaiend enthousiast om met deze nieuwe generatie producers samen te werken. Dus sloegen ze de handen in een om deze happy hardcore ‘masterpiece’ af te maken. De samenwerking op City Streets heeft Ramon een nieuwe lading energie voor de toekomst gegeven.

City Streets combineert het geluid van Charly Lownoise met de moderne technieken van Re-Style en Ricardo Moreno tot een echte knaller. Met het festivalseizoen in zicht, kun je uberhaupt niet stil blijven staan ​​op dit energieke nummer. Wie dacht dat de Wonderful Days tot het verleden behoorden, zal daar sterk op terug moeten komen. City Streets neemt ons mee terug in de tijd, waar Hardcore Feelings were our raving meanings en waar we Together in Wonderland te vinden waren.

Als je denkt dat happy hardcore tot de jaren 90 behoort, heb je ‘t mis. Want toen Charly Lownoise en Mental Theo besloten om een ​​optreden te boeken in AFAS met een capaciteit van 4.500, hadden ze een behoorlijke miscalculatie gemaakt. Omdat de tickets van twee shows al binnen 1,5 uur waren uitverkocht, besloten ze maar naar de Ziggo Dome te verkassen waar 13.500 mensen in kunnen. We kunnen dus zeker concluderen dat het geluid van de jaren 90 terug is en hier blijft.

Vorig artikelDrie nietsvermoedende mensen krijgen 10.000 euro van Qmusic
Volgend artikelmet deze handige mobiele accessoires van Cellularline kan jij uit je dak gaan!
Ik ben de eigenaar van Planetzone