Home Muziek Avedon dropt nieuwe single ‘Havana’ (feat. Henkie T en Yssi SB)

[video] Avedon dropt nieuwe single ‘Havana’ (feat. Henkie T en Yssi SB)

© Kels Felter

‘Havana’ is de nieuwe single van Avedon. Het is een samenwerking met Henkie T en Yssi SB en de track gaat over hard werken voor het kunnen bereiken van je doelen. Het nummer heeft een onverwachte exotische trap sound kenmerkend voor Avedon’s stijl die zich laat inspireren door ‘Connect The Unexpected’.

De track is gemaakt tijdens een studiosessie met Avedon, Henkie T en Yssi SB in de Wisseloord studios. De twee rappers wilden op een vernieuwende en onverwachte wijze een catchy trap beat track maken waarin trap en drill samenkomen. Tijdens de sessie ontstond er een battle tussen de twee rappers waar snelle en harde lines uit voortgekomen zijn. Henkie T en Yssi SB hebben de verses vervolgens line voor line opgenomen – een werkwijze die niet gebruikelijk is.

“Een tijd geleden had ik al eens een studio sessie gedaan met zowel Henkie T als Yssi SB. De vibes waren al heel goed, alleen wilde ik echt een sessie samen met deze twee artiesten doen. Ik wilde dat we back to back samen een nummer gingen maken. Toen we eenmaal in de studio waren en de beat hadden gemaakt, gebeurde er precies waar ik op hoopte. Ze inspireerden elkaar en hypten elkaar op.” – Avedon

Vandaag is er ook een videoclip van de single uitgekomen met de zwoele en rauwe sfeer van Cuba gevuld met sigaarrook, rum en exotische dansers. Bekijk hieronder de videoclip.

Bron: Warner Music Foto © Kels Felter

Vorig artikelSamsung lanceert op CES 2022 veelzijdige monitor line-up
Volgend artikelVRT NWS zet vernieuwing journaals verder: Kort nieuwsoverzicht blikt rond 18 uur vooruit naar ‘Het journaal’ van 19 uur