Home Muziek Tom van der Weerd en Bram Krikke geven luisteraar voorrang bij Het...

Tom van der Weerd en Bram Krikke geven luisteraar voorrang bij Het Geluid

Het Geluid van Qmusic is inmiddels meer dan 22.000 euro waard en het is nog niet geraden. Luisteraars krijgen vanaf dit weekend een belangrijke extra kans, naast het dagelijkse aanmeldmoment. Tijdens het programma van Tom & Bram, in het weekend van 12.00 tot 15.00 uur, maken zij kans op de ‘Fastpass’. Daarmee kan de winnaar op een zelfgekozen moment inbreken bij Het Geluid en een antwoord geven op de radio. 

Hoe het spel verloopt wordt pas zaterdag bij Tom & Bram bekendgemaakt, maar zeker is dat iedereen mee kan doen. De winnaar van de Fastpass mag inbreken bij de reguliere rondes van Het Geluid, wanneer hij of zij het antwoord denkt te weten. De eigenaar van de Fastpass hoeft niet mee te doen met de aanmeldminuut en kan er de week erop elk uur voor kiezen om mee te spelen. Degene die eigenlijk aan de beurt is, moet dan wachten tot nadat de Fastpass-speler het antwoord heeft gegeven.

Qmusic is aan het 31ste Geluid bezig sinds de start van het populairste radiospel van Nederland. In totaal heeft de zender al meer dan een miljoen euro uitgekeerd aan gelukkige winnaars. Het record staat nog steeds op naam van de toen 36-jarige Kirsten uit Veenendaal, die €100.000 euro won met het geluid van ‘het verstellen van een wereldstekker in de juiste stand.’ 

Tom & Bram zijn elke zaterdag en zondag te horen van 12.00 tot 15.00 uur te horen op Qmusic. Op vrijdag zijn ze samen met Kai Merckx te horen van 18.00 tot 21.00 uur.

Bron en foto © Qmusic

Vorig artikelNederlands Film Festival komt met genderneutraal Gouden Kalf
Volgend artikel[NEW] Shawn Mendes, Tainy – Summer Of Love
Ik ben de eigenaar van Planetzone