Home Muziek SLAM! presenteert ‘Housuh in de Pauzuh’ top 1000

SLAM! presenteert ‘Housuh in de Pauzuh’ top 1000

© Slam!

SLAM! boost het leven! Daarom trakteert de radiozender de luisteraar op de ultieme muzieklijst: de ‘Housuh in de Pausuh’ Top 1000. Deze Top 1000 onderscheidt zich van alle andere lijsten. Vijf dagen lang wordt iedereen meegenomen in een trip down memory lane, waarbij de playlist – in de mix – alle kanten op gaat. Wat is de ultieme guilty pleasure of hit van nu om helemaal uit je dak te gaan? Iedereen kon stemmen op zijn of haar favoriete track. De Housuh in de Pauzuh Top 1000 is vanaf zondag 26 februari tot en met donderdag 2 maart van 09.00 – 19.00 uur te horen op SLAM!

Hét moment om de februari blues eruit te ‘housen’
Het dagelijkse lunchprogramma
‘Housuh in de Pauzuh’ is inmiddels uitgegroeid tot een begrip. Elke dag tussen 12.00 en 13.00 uur gaat de radio op standje 100 en kan iedereen helemaal los. Nu maar liefst vijf dagen achter elkaar. Van clubknallers uit de 00’s, naar hiphop bangers uit de 90’s, dikke hits van nu, maar ook typische guilty pleasures; de luisteraar kan kiezen! De stembussen voor de Top 1000 zijn vanaf vandaag geopend.

  Martijn Zuurveen, Radio Director RadioCorp: “We zien aan de luistercijfers hoe populair het programma Housuh in de Pauzuh is; de cijfers blijven stijgen. Dat vraagt om meer, daarom brengt SLAM! nu de Housuh in de Pauzuh Top 1000. Vijf dagen lang knalt de energie uit de speakers, met de 1000 beste nummers samengesteld door de SLAM! luisteraars.’’

Bron en foto © Slam!