Home Muziek Ruben Annink opnieuw de clubs in

Ruben Annink opnieuw de clubs in

Met een uitverkochte clubtour dit najaar nog voor de boeg, kondigt Ruben Annink alvast een nieuwe reeks clubshows aan voor het voorjaar van 2020. Kaartverkoop is direct gestart.

Ruben Annink is momenteel elke zaterdag te zien in Beste Zangers, waar hij zijn eigen liedjes vertolkt ziet en hoort door anderen, en op zijn beurt ook weer liedjes brengt als ode aan de andere deelnemers. Mede door het succes van deze deelname verkocht zijn clubtour komend najaar razend snel uit en is het tijd voor een nieuwe reeks shows. Komend voorjaar zal hij onder meer optreden in de Oosterpoort, Paradiso, Metropool en Effenaar.

Ruben Annink werd voor het eerst bekend bij het grotere publiek door zijn deelname aan tv programma “De Beste Singer-songwriter” in 2015. De Haarlemse zanger – die zijn carrière als straatmuzikant begon – werd op zijn vijftiende ontdekt door Ali B waarna hij al snel hits scoorde met onder andere Jonna Fraser, Teske en Keizer. Inmiddels heeft Ruben binnen de Nederpop zijn eigen sound en stem ontwikkeld, zoals terug te horen is op zijn laatste EP “Helderzien”.

Tourdata
www.rubenannink.com

Vorig artikelDon Diablo kondigt grootste soloshow ooit aan
Volgend artikelNieuwe trailer bioscoopfilm The Good Liar gelanceerd – 21 november 2019 in de bioscoop