Home Muziek Rob Janssen en Wijnand Speelman beginnen nieuw avontuur op NPO 3FM

Rob Janssen en Wijnand Speelman beginnen nieuw avontuur op NPO 3FM

© KRO - NCRV

Vandaag starten AVROTROS-presentator Rob Janssen en KRO-NCRV-presentator Wijnand Speelman met hun nieuwe programma ‘Rob & Wijnand’ op NPO 3FM. Het duo is vanaf nu elke werkdag in de avond te horen.  

Rob en Wijnand zijn geen vreemden van elkaar. In 2020 vormden ze een duo tijdens 3FM Serious Request: The Lifeline. Dat beviel zo goed dat ze in maart 2021 samen Partij Voor De Vrijdag zijn gaan maken. Nu zetten de twee een volgende stap. Wijnand: “Ons avontuur samen is afgelopen jaar in het vrijdagavondprogramma Partij Voor De Vrijdag begonnen en ik heb enorm veel zin om nu vijf dagen in de week verder te bouwen aan onze toekomst!

In ‘Rob & Wijnand’ staat de muziek en een goede sfeer centraal, de ‘avondvitaminen’ van Rob en Wijnand zorgen voor een goed begin van elke avond. 

Dat we ons programma mogen starten op de dag dat de stembussen voor de RadioRing open gaan, kan natuurlijk geen toeval zijn. Al heb ik als presentator van het RadioGala daar natuurlijk helemaal geen belang bij. Dit kan alleen maar een weergaloos succes worden. Van Bovensmilde tot Assen en van Tilburg tot Moergestel. We gaan er een groot feest van maken. Ik heb er ongelofelijk veel zin in”, aldus Rob grappend. 

Rob & Wijnand is vanaf 10 januari elke maandag tot en met donderdag te horen van 19.00 tot 21.00 uur bij AVROTROS en KRO-NCRV op NPO 3FM. Op vrijdag blijven ze ook Partij Voor De Vrijdag maken tussen 19.00 en 22.00 uur.

Bron: KRO-NCRV