Home Muziek Reinier Zonneveld zal maar liefst 14 nieuwe tracks voor het eerst laten...

Reinier Zonneveld zal maar liefst 14 nieuwe tracks voor het eerst laten horen tijdens zijn unieke livestream op 27 mei

Op woensdag 27 mei 19.00, gaat technogigant ReinierZonneveld een uitzonderlijke livestream doen vanaf zijn eigen zonnige dakterras met een prachtig uitzicht over Amsterdam. Wat de livestream nog specialer maakt, is dat Reinier veel langverwachte gloednieuwe muziek live voor het eerst zal spelen.

Reinier heeft zijn extra vrije tijd tijdens de lockdown gebruikt om creatief bezig te zijn in de studio. Reinier zegt: “Aangezien ik normaal gesproken van optreden tot optreden de wereld rondreis en nu zo lang thuis zit, heb ik verschillende benadering in mijn creatieve proces toegepast. Meestal haalde ik mijn inspiratie uit optredens en reizen die ik net heb meegemaakt. Nu moest ik me de dansvloer inbeelden of mijn inspiratie halen uit andere bronnen. Het gaf me ook de kans om dieper te werken en meer te experimenteren met hardware en synths die ik in mijn studio heb staan, simpelweg omdat ik nu de tijd had om het te doen in plaats van nieuwe muziek te componeren in het vliegtuig.

Een van de nummers die langs zal komen is de aankomende remix van de veelgeprezen klassieker ‘The First Rebirth’ van Jones & Stephenson, die volgende maand uitkomt op zijn eigen label Filth On Acid in samenwerking met het iconische Bonzai Records.

Zorg dat je erbij bent via Reinier’s Facebook pagina

Bron © The Media Nanny