Home Muziek Patricia Goduto brengt EP ‘de Verandering’ uit

Patricia Goduto brengt EP ‘de Verandering’ uit

© Patricia Goduto

Om haar autobiografische muziektheatershow Code Rood kracht bij te zetten brengt de Heemskerkse Patricia Goduto op 17 februari haar EP ‘De Verandering’ uit op alle streamingsdiensten. De EP bevat een selectie van authentieke nummers uit haar show.

De EP is een verzameling van zowel eigen werk als covers in geheel eigen stijl. Elk nummer vertolkt wat Patricia de afgelopen twintig jaar doorleefd heeft. Van angst tot liefde en de waanzin ertussenin. De waanzin die zij ervaarde toen zij psychisch ernstig ziek werd verklaard en langdurig gesloten werd opgenomen.  De Verandering vertolkt de indrukwekkende reis die Patricia heeft afgelegd vanaf het ziek zijn tot haar terugkeer naar het theater.

‘’De vraag is niet hoe iets heet, de vraag is wat je ermee doet’’.
Patricia was de liefde voor haarzelf, alles en iedereen verloren. Zij was de liefde zodanig kwijt dat zij er ziek van werd. Totdat zij erachter kwam dat de liefde dichterbij was dan ooit; namelijk in haarzelf.

Het nummer ‘de Koffer’ is bijna een letterlijke vertaling van hoe het haar verging. De reis op zoek naar de liefde terwijl zij de liefde al die tijd bij zich droeg. Het symbool voor die liefde is de koffer.

Informatie over Patricia Goduto Soulcreation
Uitvoerend en producerend autobiografisch zangeres en theatermaakster. Gevestigd in Heemskerk, opgericht in 2015.

www.patriciagoduto.nl

Bron en foto © Patricia Goduto

Vorig artikel[Video] 538-luisteraar wint 40.000 euro in Bitcoin met opvallend verhaal
Volgend artikelDe schattigste Cycloop van het land valt af in The Masked Singer