Home Muziek Oliver Heldens’ Koninklijk Concertgebouw show haalt geld op voor Equal Justice Initiative...

Oliver Heldens’ Koninklijk Concertgebouw show haalt geld op voor Equal Justice Initiative en Color Of Change

De internationaal bekende DJ/producer Oliver Heldens heeft opgetreden bij Het Koninklijk Concertgebouw, de iconische concertzaal in Amsterdam, als Headliner voor Digital mirage gisteravond. Het online festival heeft meer dan $27.000 USD opgehaald, waar meer dan 110.000 kijkers hebben gekeken naar Oliver’s show waarmee hij Het Concertgebouw een wereldpodium gaf.

Heldens ontving duizenden reacties op zijn show waarin hij legendarische, elektronische dance classics draaide, maar ook nieuwe niet-uitgebrachte muziek van zichzelf en zijn label Heldeep Records liet horen.

“Ik wil iedereen bedanken die naar de stream heeft gekeken en heeft gedoneerd”, zegt Oliver Heldens. “Het is van fundamenteel belang dat wij aandacht blijven genereren en fondsen beschikbaar maken voor de Black Lives Matter movement – ik heb zelf een persoonlijke bijdrage gedaan en al erken ik dat dit slechts een start is, wil ik blijven leren over racisme dat niet alleen in Amerika, maar wereldwijd voorkomt.”

Digital Mirage werd uitgesteld uit respect voor de Black Lives Matter protesten vorige week: “Digital Mirage zal niet plaatsvinden dit weekend. Wij willen niet dat ons festival enige aandacht afleidt van de Black Lives Matter movement en de huidige status van het land. Wij zijn solidair met de Black community. We gebruiken deze tijd om onszelf bij te scholen over de onrecht in dit land. Het platform gebruiken we als een stem voor verandering. Het festival is verplaatst naar 12-14 juni, opbrengsten van Digital Mirage worden nu gedoneerd aan het Equal Justice Initiative en Color of Change middels onze partnership met Plus1.”

Als je de show hebt gemist, is deze nogmaals hieronder te bekijken en kan er nog steeds hier gedoneerd worden.

Breon © The Media Nanny