Home Muziek NPO FunX maakt eerste namen line-up bekend: Jonna Fraser, Reanny en CHO...

NPO FunX maakt eerste namen line-up bekend: Jonna Fraser, Reanny en CHO treden op tijdens FunX Music Awards

© NPO FunX

De eerste headliners voor de FunX Music Awards zijn zojuist bekendgemaakt door FunX-dj Fernando Halman in ‘Start met Fernando’. Niemand minder dan Jonna Fraser, Reanny en CHO treden op tijdens de FunX Music Awards. Tijdens de awardshow worden de belangrijkste muziekprijzen van jong Nederland uitgereikt. Dit jaar zijn de FunX Music Awards op donderdag 30 mei in de AFAS Live in Amsterdam.

De FunX Music Awards zijn in korte tijd uitverkocht: binnen vijf dagen zijn alle kaarten voor de awardshow verkocht. Wie nog kans wil maken om onder meer Jonna Fraser, Reanny en CHO live te zien, kan alleen de komende weken nog kaarten winnen via FunX.

Het publiek bepaalt wie er straks naar huis gaat met een FunX Music Award: vanaf maandag 6 mei kunnen luisteraars stemmen op hun favoriete artiesten via FunX.nl/awards. De muziekprijzen worden uitgereikt in twaalf categorieën, waaronder Artist of the Year, Best Song, Best Album en Next Best.

FunX Power Award

Naast muziek biedt de awardshow een podium voor maatschappelijke thema’s waar FunX zich gedurende het hele jaar voor inzet. Daarom wordt dit jaar voor de vijfde keer de FunX Power Award uitgereikt, een prijs voor iemand die een belangrijke maatschappelijke bijdrage heeft geleverd aan de FunX-doelgroep. Eerder wonnen het Marokkaanse elftal, Tim Hofman, Défano Holwijn en Akwasi de Power Award.

Bron en foto © NPO FunX