Home Muziek London Grammar – Lose Your Head, albumrelease 9 april

[NEW] London Grammar – Lose Your Head, albumrelease 9 april

London Grammar brengt vandaag hun gloednieuwe single Lose Your Head uit, de derde die afkomstig is van hun aanstaande langverwachte nieuwe studioalbum Californian Soil, dat op 9 april 2021 zal verschijnen op Ministry Of Sound.

Lose Your Head ging gisteravond in première op Annie Mac’s BBC Radio 1-show en arriveerde als de allereerste Hottest Record van 2021. De single belichaamt een nieuwe helderheid van doel gecentreerd rond frontvrouw Hannah Reid, die een boodschap van vrouwelijkheid en kracht bedenkt met het nieuwe materiaal . Gecoproduceerd door de geprezen elektronische producer George FitzGerald – die ook co-produceerde van de enorm succesvolle terugkeersingle Baby It’s You, die 2 maanden op de Radio 1 A-lijst stond – Lose Your Head toont niet alleen het talent van de band, maar ook een nieuwe vond energie in het hart van deze nieuwe iteratie van London Grammar.

Hannah Reid zei over je hoofd verliezen: ‘Je hoofd verliezen gaat over macht en controle in relaties. De teksten zijn vrij duister, maar ik wilde het nummer op een vrolijke manier laten zien ”.

Bekijk hier de verbluffende officiële video geregisseerd door Zhang + Knight.

Californian Soil is het onweerlegbaar mooie derde album van London Grammar, waarvan het succes en de lange levensduur als band al meer dan een decennium de Britse popgrafiek volgt. Hun debuut dubbel platina-verkooprecord If You Wait oogstte enorm veel succes bij de release in 2013, die werd gevolgd door hun nummer 1-plaat Truth Is A Beautiful Thing in 2017. Tot op heden heeft de band wereldwijd 3 miljoen platen en 1 miljoen tickets verkocht, terwijl hun muziek is 1 miljard keer gestreamd. Na talloze BRIT-nominaties te hebben verzameld en een prestigieuze Ivor Novello te hebben gewonnen, blijft London Grammar geworteld als een van de meest uitzonderlijke en succesvolle artiesten van een generatie.

Californian Soil Track listing

 1. Intro
 2. Californian Soil
 3. Missing
 4. Lose Your Head
 5. Lord It’s A Feeling
 6. How Does It Feel
 7. Baby It’s You
 8. Call Your Friends
 9. All My Love
 10. Talking
 11. I Need The Night
 12. America

Bron © Universal Music