Home Muziek Lil Kleine brengt nieuw album en single uit

[NEW] Lil Kleine brengt nieuw album en single uit

© Top Notch Belgium

Na het hitalbum Jongen Van De Straat (2020) en het pure hiphop-project KLEINE (2021) verschijnt vandaag Ibiza Stories, het vierde officiële album van Jorik Scholten oftewel Lil Kleine dat bij Top Notch uit komt. Op het album laat hij zich openhartig uit over de veelbesproken situatie op Ibiza. 
Voor Jorik, die graag positief vooruit wil kijken, fungeert het album creatief gezien als afsluiting van deze specifieke turbulente periode. Het album bevat gastbijdragen van nieuwe en vertrouwde binnenlandse sterren als Boef, Ronnie Flex, ADF Samski en Yssi SB. Bij de single ‘Jongens Van Het Plein’ met JoeyAK verschijnt binnenkort een videoclip.

Ibiza Stories is volledig geproduceerd door Lil Kleine’s vaste producer $hirak, met wie hij onlangs nog de nummer-1-hit ‘UHUH’ scoorde. $hirak voorzag het album van zijn karakteristieke, hitgevoelige geluid en uiteenlopende samples. Zo klinkt een sample van Sting op ‘Over’, en zullen liefhebbers van klassieke Nederlandse hiphop op de track ‘Bosmuis’ fragmenten uit zowel het gelijknamige ‘Bosmuis’ als ‘Hoedenplank’ van Opgezwolle herkennen.

“Op persoonlijk gebied heb ik veel meegemaakt afgelopen jaar. Ik ben door 
een groeiproces gegaan dat niet alleen Jorik Scholten, maar ook Lil Kleine volwassen heeft gemaakt. 
Ik hoop dat ik dit over heb kunnen brengen met mijn album zodat ik deze turbulente periode voor eens en 
altijd kan afsluiten. Ik wil mijn fans bedanken voor hun onvoorwaardelijke steun, deze is voor jullie!”

– Lil Kleine

Bron en foto © Top Notch Belgium