Home Nieuws Gadgets & Electronica Muziek tot kunst verheven De Harman Kardon Radiance 2400 combineert een...

Muziek tot kunst verheven De Harman Kardon Radiance 2400 combineert een iconisch design met akoestische topprestaties

© Harman kardon

Als een kunstwerk ontworpen door het Harman Kardon design team: de Harman Kardon Radiance 2400 is in meer dan twee jaar lang vakkundig ontwikkeld en afgesteld om de perfecte harmonie te vinden tussen design en geluid. De Radiance 2400 past moeiteloos in iedere interieurstijl – van modern tot klassiek – en is tijdloos op zowel esthetisch als technisch vlak.

Het luidsprekersyteem bestaat  uit twee ultraslanke staande luidsprekers, een subwoofer en een digitale hub. De bijzondere vorm wordt gerealiseerd door het gebruik van 24 kleine luidsprekerdrivers in elke toren, die akoestisch zijn verbonden aan elkaar . Dit creëert een ongeëvenaard geluid en maakt de Harman Kardon Radiance 2400 uniek in zijn soort.

Geen sweet spot, maar overal in de ruimte genieten van dezelfde geluidsbeleving dankzij nauwkeurig afgestemde beamformingcomponenten. Dit zorgt voor eindeloze mogelijkheden wanneer het gaat om de inrichting van de ruimte: meubels en luidsprekers kunnen nu op iedere gewenste positie geplaatst worden, zonder afbreuk te doen aan de geluidskwaliteit. 

De luidsprekers mogen dan moeiteloos op gaan in het interieur, ze onderscheiden zich wel degelijk van ieder ander audiosysteem in huis. Met een hoogte van 1,8 meter en een breedte van slechts 51 millimeter lopen de prachtige torens taps toe naar de basis voordat ze overgaan in de champagneglas-vormige voet. Een subtiel statement voor de design-minded huiseigenaar.

De luidsprekertorens en microfoonroosters zijn gemaakt van grafietstaal met nauwkeurig uitgesneden openingen die een glimp prijsgeven van de 24 aluminium drivers die eronder zitten.

Het multifunctionele audiosysteem past iedereen en alle gelegenheden. Muziek, films of gaming: de Harman Kardon Radiance 2400 staat garant voor verbluffende audio.

Nu verkrijgbaar via geselecteerde retailers voor € 3.999, voor meer informatie ga naar harmankardon.nl.

© Harman Kardon

Vorig artikelThe North Face: Conrad Anker Collectie | Voor als er meer te ontdekken valt
Volgend artikelAantal speelgoedwinkels in 10 jaar gehalveerd
Ik ben de eigenaar van Planetzone