Home Muziek ‘Muziek Terwijl U Werkt’ tijdelijk terug bij Radio Veronica

‘Muziek Terwijl U Werkt’ tijdelijk terug bij Radio Veronica

Sinds deze week draait Radio Veronica tussen 09:00 en 10:00 uur muziek op verzoek van luisteraars die vanwege hun beroep nu niet thuis kunnen werken. Het programma heet ‘Muziek Terwijl U Werkt’ en wordt gepresenteerd door Giel Beelen. Giel en Radio Veronica willen alle Nederlanders die tijdens de coronacrisis nog elke dag de deur uit moeten om te gaan werken in de zorg, de bouw, de transport- en distributiesector, in winkels, als postbode, pakjesbezorger of maaltijdbezorger een hart onder de riem steken met hun favoriete muziek op verzoek. ‘Muziek Terwijl U Werkt’ is (voorlopig) te horen tot en met vrijdag 3 april.

Giel Beelen: ‘Muziek helpt, dus laat ons jou helpen. We zijn vorige week ook gestart met de actie ‘Schouder aan Schouder’ bij Radio Veronica. Luisteraars kunnen een plaat aanvragen voor vrienden, geliefden, collega’s of familie die net als wij allemaal op de een of andere manier geraakt worden door de coronacrisis. En speciaal voor alle mensen die nog de deur uit moeten om te werken tijdens deze heftige tijd is er nu ‘Muziek Terwijl U Werkt’. ‘

Muziek Terwijl U Werkt

Het legendarische Radio Veronica programma ‘Muziek Terwijl U Werkt’ werd vanaf 1969 gepresenteerd door dj Hans Mondt en was ook toen te horen tussen 09:00 en 10:00 uur. Het programma krijgt vanaf aanstaande maandag 23 maart een tijdelijke terugkeer. Eerder was tussen 09.00 uur en 10.00 uur non-stop Top 1000 te horen op Radio Veronica.