Home Muziek Milow verrast fans met nieuiw live album ‘Dream So Big Eyes Are...

Milow verrast fans met nieuiw live album ‘Dream So Big Eyes Are Wide’

Milow verrast vandaag zijn fans met een surprise live-album! Het was van ‘Maybe Next Year (Live)’ in 2009 en ‘From North To South (Live)’ in 2012 geleden dat Milow een live album had uitgebracht met zijn voltallige band.

Zijn uitverkochte concerten in de Lotto Arena in Antwerpen en in de Carré in Amsterdam met het Antwerp Philharmonic Orchestra afgelopen februari waren persoonlijke en muzikale hoogtepunten in de carrière van Milow. Hij had er destijds geen enkel idee van dat dit helaas zijn laatste concerten voor een langere tijd zouden zijn omwille van de Corona-maatregelen. Als cadeautje voor zijn fans en voor iedereen die noodgedwongen thuis is tijdens deze ‘quarantaine’, biedt Milow daarom dit gloednieuwe live-album aan: een echte live show met volledige band, orkest en een enthousiast publiek.

Op het live album album staan vijf songs van Milow’s laatste studioalbum ‘Lean Into Me’, extra lange live versies met orkest van zijn grootste hits ‘Howling At The Moon’ en ‘Ayo Technology’, meest recente single ‘Nobody Needs You Like I Do‘ en de nog niet eerder gereleasete track ‘Tourist’, wat een fan favourite is geworden tijdens Milow’s live shows vorig jaar. 

Album Track List:
1.            Michael Jordan (Live with Orchestra)
2.            Laura’s Song (Live)
3.            Greatest Expectations (Live)
4.            Way Up High (Live)
5.            Ayo Technology (Live with Orchestra)
6.            She (Live)
7.            Nobody Needs You Like I Do (Live with Orchestra)
8.            Lay Your Worry Down (Live with Orchestra)
9.            Sleeping Bag (Live)
10.          Tourist (Live with Orchestra)
11.           Howling At The Moon (Live with Orchestra)
12.          Weisse Tauben (Live)

Bron © Sony Music / Joris Bulckens

Vorig artikel1 miljoen films bekeken op Pathé Thuis met Pathé Trakteert
Volgend artikel[video] Misdaadjournalist John van den Heuvel maakt vierdelige docuserie ‘De jacht op de mocro-maffia’ exclusief voor Videoland