Home Muziek Lil Kleine brengt nieuwe single ‘Joanne’ uit en kondigt albumtitel en releasedatum...

Lil Kleine brengt nieuwe single ‘Joanne’ uit en kondigt albumtitel en releasedatum aan

Vandaag brengt Lil Kleine zijn nieuwe single ‘Joanne’ uit, geïnspireerd op zijn verloofde die dit als tweede naam draagt. De track is geproduceerd door Jack $hirak en laat een nieuw geluid van Lil Kleine horen in aanloop naar zijn langverwachte album dat ‘Jongen Van De Straat’ gaat heten en op vrijdag 3 april zal verschijnen. Op het album zullen o.a. Ronnie Flex en Frenna te horen zijn. Eerder verschenen van het album al de singles ‘Af En Toe’, ‘Rook’, ‘Dichterbij Je’ en ‘Het Geluid’, die inmiddels allemaal de Gouden of Platina status hebben bereikt. Gisteren had Veronica van Hoogdalem van RTL Boulevard de eer om hem te verrassen met drie Gouden platen en een Platina plaat bij het Conservatorium Hotel. De videoclip van ‘Joanne’ verschijnt op dinsdag 3 maart. Beluister de nieuwe single ‘Joanne’ hier.

“De titel van het album zegt het al: we zijn jongens van de straat. En juist nu het allemaal goed gaat in mijn leven leek het me leuk om terug te gaan naar daar. Daar waar het allemaal begon.”
– Lil Kleine

Nog steeds maakt iedereen kans om met zijn of haar naam op de grootste Gouden plaat ooit te verschijnen door het album van Lil Kleine alvast te pre-orderen

Vandaag is ook JFK Magazine #81 verschenen met een groot interview over Lil Kleine, waarin hij meer vertelt over zijn nieuwe album en vaderschap.