Home Muziek Leer het alfabet aan de hand van Nederlandse hiphopartiesten

Leer het alfabet aan de hand van Nederlandse hiphopartiesten

© Klyntje

Vanaf vandaag is het unieke boek ‘ALFABET.’ verkrijgbaar. In dit boek krijgen de letters kleur door Nederlandse hiphopartiesten. ‘ALFABET.’ is een one-of-a-kind, nieuw boek waarin kinderen, samen met hun ouders, kennis maken met het alfabet én de Nederlandse hiphop.

Iedere letter uit het alfabet krijgt een pagina met een illustratie van een Nederlandse hiphopartiest of groep. Tot leven gebracht door een quote uit één van de nummers van die artiest. In het boek vind je een mix van grondleggers, vedettes én opkomende talenten van hiphop in Nederland. Ali B, Frenna, Latifah en Zefanio, ze komen allemaal voorbij.

© Klyntje

Rahul en Elle Vegada zijn de samenstellers van het boek. Als jonge ouders lezen ze hun dochter van 3 jaar graag voor en is hiphop een genre dat ze veel luisteren. Het delen van je muzieksmaak én je kind iets kunnen leren is iets wat je als jonge ouder graag doet. In Nederland bestond zo een boek nog niet, terwijl de Nederlandse hiphop populairder is dan ooit en de artiesten de charts domineren. 

Het enthousiasme groeide al snel uit tot een concreet project. Naar Amerikaans voorbeeld ontwikkelden zij het boek. Het ‘ALFABET.’, waarmee kinderen op een unieke en creatieve manier kennis maken met taal én muziek, was geboren. Het boek ‘ALFABET.’ wordt in eigen beheer uitgegeven en is voor € 29,95 euro te koop via de webshop

www.klyntje.nl

Bron en foto © Klyntje

Vorig artikelLogitech introduceert de Litra Glow, premium streaminglamp met TrueSoft
Volgend artikelAlmere City FC neemt Joey Jacobs over van AZ
Ik ben de eigenaar van Planetzone