Home Muziek Lang gekoesterde droom in vervulling voor Lisa Lois

Lang gekoesterde droom in vervulling voor Lisa Lois

Met de release van ‘Christmas Doesn’t Mean A Thing’ gaat vandaag een lang gekoesterde droom in vervulling voor Lisa Lois. Het nummer dat speciaal gemaakt is voor de aankomende kerstperiode is door Lisa zelfgeschreven.  

“Ik hou onwijs van kerst. Het is voor mij elk jaar weer een periode om naar uit te kijken. De sfeer, de decoraties, de muziek. Het geeft me altijd een warm en speciaal gevoel. Het is bijna iets magisch. Een eigen kerstliedje schrijven, kon dus niet uitblijven”, laat Lisa Lois weten. 

Het schrijfproces is niet makkelijk voor haar geweest, want een goed kerstnummer schrijf je niet zomaar. “Een goede kerstsong heeft bepaalde ingrediënten nodig en een belangrijke boodschap om mee te kunnen werken. Ik ben dan ook heel blij met wat het geworden is en hoe het hele creatieve proces is verlopen.” 

‘Christmas Doesn’t Mean A Thing (Without You)’ gaat over gemis en hoop. Het gemis van iemand die er op dat moment niet is, en de hoop dat diegene toch zijn best doet om er te zijn met kerst. In welke vorm dat dan ook is.  

Naast de release van Lisa’s nieuwe single, staat de zangeres momenteel ook nog in de Nederlandse theaters met de succesvolle reprise: Lisa Lois sings: Adele. Een bijzondere ode aan de Britse ster Adele met mooie verhalen en fantastische anekdotes. Onder andere nog te zien in Groningen (23 november), Delft (30 november), Amstelveen (13 december) en Leiden (28 december). 

Christmas Doesn’t Mean A Thing (Without You) is vanaf vandaag te streamen en downloaden via o.a. Spotify, Apple Music en Deezer.