Home Muziek Kimberly Fransens lanceert gloednieuw YouTube concept met special guests Koen Kardashian, Donny...

Kimberly Fransens lanceert gloednieuw YouTube concept met special guests Koen Kardashian, Donny Roelvink en Roxanne Kwant

De 28-jarige zangeres en artiest Kimberly Fransens combineert killer vocals met haar haar sterke persoonlijkheid die terug te horen is in haar muziek. Van Hollandse bodem en de internationale hitlijsten ingeblazen met hits zoals ‘Love You Better’ ft. Julian Jordan en ‘Forget to remember’, ft. Yellow Claw, lanceert Fransens vandaag haar gloednieuwe YouTube kanaal met special guests Koen Kardashian, Donny Roelvink en Roxanne Kwant.

Fransens zet regelmatig pakkende covers op haar YouTube kanaal, maar vandaag worden hier 2 gloednieuwe concepten aan toegevoegd. Vanaf vandaag komen er elke donderdag om 16.00uur nieuwe video’s online met prachtige covers van de nieuwste hits, funny challenges met bekende influencers en persoonlijkheden en creatieve mash-ups. De video’s weerspiegelen Kimberly’s sprankelende en grappige persoonlijkheid, waarbij zij trouw blijft aan zichzelf en de uitzonderlijke zangeres die ze is. 

Met haar viral cover van Céline Dion’s ‘My Heart Will Go On’, collabs met Julian Jordan en Yellow Claw, het uitbrengen van het themalied van de Nederlandse film ‘Whitestar’ en een EP in het vooruitzicht, bewijst Fransens zich als één van de meest veelbelovende Nederlandse zangeressen.

Mis Kimberly haar video’s niet en check elke donderdag om 16.00 haar YouTube kanaal!

Bron© The Media Nanny

Vorig artikelEen magische zomer bij Kinepolis: Alle Harry Potter-films vanaf 16 juli te zien 
Volgend artikelNieuwe trailer Black is King gelanceerd (31 juli bij Disney+)