Home Muziek Kai Merckx presenteert vanaf vandaag ochtendshow op Qmusic

Kai Merckx presenteert vanaf vandaag ochtendshow op Qmusic

© Ben Verveld

Normaal gesproken presenteert hij doordeweeks zijn avondshow op Qmusic, maar vanaf vandaag is Kai Merckx elke ochtend te horen. Want de dj neemt deze zomer de ochtendshow over, terwijl Mattie Valk en Marieke Elsinga vakantie vieren.

Kai Merckx: “De wekker zetten is geen straf als je het leukste vakantiebaantje van de wereld hebt. ‘s Avonds help je mensen met het afsluiten van hun dag, nu moet je er juist voor zorgen dat ze opgewekt met een bak extra energie aan de slag kunnen. Dat is het leukste wat er is.”

Kai Merckx is normaal gesproken doordeweeks te horen in zijn avondshow en op vrijdagavond, samen met Tom van der Weerd en Bram Krikke. Omdat het team van de ochtendshow met vakantie is, neemt hij het vanaf vandaag over van Mattie en Marieke. Het vroege opstaan is voor Kai niks nieuws, sinds hij vorig jaar december vader werd van zijn eerste zoontje Guus.

Nadat hij het Q-college, de interne opleiding van Qmusic, won, heeft Kai zich al snel ontpopt tot all round radio-dj en entertainer. Hij is op verschillende tijdstippen te horen geweest en op die manier maakten veel luisteraars al kennis met onder andere zijn talent als imitator.

In aanloop naar het populairste radiospel van Nederland, Het Geluid, hoor je nu elke ochtend ‘Het Geluidje’. Tijdens de junior editie van het spannendste radiospel krijgen kinderen in de Q-ochtendshow de kans om mee te raden. De winnaar krijgt een Intertoys Buitenspeelgoedpakket en een Donald Duck strandlaken en vakantieboek.

Kai Merckx is elke doordeweekse ochtend te horen van 6.00 tot 10.00 uur. Elke ochtend om 7.30 uur speelt hij Het Geluidje.

Bron: Qmusic Foto © Ben Verveld

Vorig artikelConcert Pearl Jam vanavond afgelast
Volgend artikel[Video] Champions League-tweeluik PSV – AS Monaco live op ESPN