Home Muziek Jett Rebel tekent bij Warner Music Benelux

Jett Rebel tekent bij Warner Music Benelux

Met gepaste trots presenteert Warner Music Benelux de nieuwste aanwinst van het label: Jett Rebel. De extravagante multi-instrumentalist is al meer dan 7 jaar een gevestigde naam in de Nederlandse muziekwereld en Warner Music Benelux kijkt ernaar uit om samen met hem verder te bouwen aan zijn muzikale toekomst. 

“Ik zie erg uit naar deze samenwerking. Warner heeft een prachtige legacy en ik ben trots om daar vanaf heden deel van uit te maken. Ik heb een lange tijd gezocht naar een label waar ik me echt begrepen voelde; bij Jett Rebel hoort namelijk een label dat outside the box kan denken. Ik hoop dat Warner Music zich realiseert waar ze aan begonnen zijn, haha.”
Jett Rebel

“Het Warner team is ontzettend vereerd met een artiest als Jett Rebel te mogen samenwerken. Jett Rebel is een creatieve duizendpoot en een muzikaal hoogvlieger, dat vereist van het label een type creatieve aanpak waar we met zijn allen erg enthousiast van worden. Ik zie in deze bijzondere ontmoeting tussen artiest en label een mooie samenwerking tegemoet die erg goed past bij de werkwijze van Warner.”
Lotte Sterk (A&R manager Warner Music Netherlands)

Jett Rebel leeft voor muziek en vliegt tijdens zijn soms meer dan 3 uur durende live shows vol enthousiasme over het podium om zijn publiek mee te nemen in zijn unieke sound. In de afgelopen jaren heeft hij in binnen- en buitenland al op meer dan 250 festivals gespeeld en 10 keer een clubtour uitverkocht. Is Jett Rebel niet op het podium te vinden, dan wel in de studio waar hij vaak zelf alle instrumenten bespeelt. 

Zijn eerste EP Venus verscheen in 2013 en niet lang daarna volgde de EP Mars. Al snel werd Jett Rebel een veelgevraagde gast in radio- en tv-shows en won hij meerdere 3FM Awards en een Edison voor Best New Act in 2014. Er volgden meer albums waaronder Hits For Kids (2014), Truck (2016), Don’t Die On Me Now (2016), Super Pop (2017), 7 (2018) en de EP Yeah Yeah Yea, No (2019). Jett produceert zijn muziek zelf en doet dit ook voor andere artiesten zoals Trijntje Oosterhuis (Dit Is Voor Mij) en Hall & Oates. 

https://cardib.lnk.to/UPP

Bron © Warner Music Foto © Kay Nambiar

Vorig artikelNOS op 3 lanceert Lang verhaal kort
Volgend artikelRepublic of Gamers kondigt ROG Phone 5-serie aan