Home Muziek Jeroen van der Boom verrast reizigers met live optreden in Sky Radio...

Jeroen van der Boom verrast reizigers met live optreden in Sky Radio kersttram

Tramreizigers van de Sky Radio kersttram in Amsterdam keken gistermiddag verrast op toen Jeroen van der Boom plotseling instapte. De zanger reed samen met de Sky Radio kerstman een stukje mee met lijn 3 om een verrassingsoptreden te verzorgen en het ultieme kerstgevoel over te brengen. Voor alle aanwezigen zong hij, onder begeleiding van gitaar en accordeon, live verschillende kerstklassiekers en zijn hit ‘Jij bent zo’. 

Jeroen van der Boom “Ik heb op veel plekken optredens mogen verzorgen, maar dit was echt weer een hele nieuwe ervaring. Zingen in een rijdende tram, met allerlei bochten en zo veel mensen, dat is een hele uitdaging. Maar wat was het een feestje! Ik wens iedereen een mooie kerst!”

Sky Radio kersttram

De hele kerstperiode rijdt er in Amsterdam een speciale Sky Radio kersttram die reizigers geheel in stijl naar plaats van bestemming brengt. De kersttram is voorzien van een gigantische kerstmuts van 2,5 bij 2 meter, 7500 kerstlampjes en non-stop de beste kersthits van The Christmas Station om reizigers helemaal in kerststemming te brengen. De tram rijdt iedere dag een andere route om zoveel mogelijk mensen het kerstgevoel te kunnen bezorgen.

The Christmas Station

Sky Radio 101 FM wordt ieder jaar omgedoopt tot The Christmas Station. The Christmas Station zendt tot en met tweede kerstdag non-stop de beste kersthits uit.