Home Muziek Guus Meeuwis opent pop-up club om nieuw album met fans te delen

Guus Meeuwis opent pop-up club om nieuw album met fans te delenPrecies vijfentwintig jaar nadat Nederland kennis maakte met Guus Meeuwis, komt de zanger met een nieuw studioalbum: Deel Zoveel. Het album verschijnt 31 juli. Een dag later opent Guus Meeuwis tevens de deuren van Club Zoveel: zijn exclusieve pop-up club in de grote zaal van poptempel 013 in Tilburg.

De titel verwijst niet alleen naar de zoveelste plaat die de zanger uitbrengt, maar vooral naar zijn verlangen om nieuwe muziek te blijven maken en te delen. En het delen van nieuwe muziek is precies wat hij gaat doen in zijn eigen club. Onder het mom ‘Deel Zoveel, Speel Zoveel’ brengt hij, live met band, drie avonden per week zijn nieuwe album ten gehore. Net zolang tot iedereen, die zich heeft ingeschreven voor een kaartje, is geweest.
Op 1 augustus trapt Guus dit avontuur af. Wanneer het avontuur weer eindigt: dat bepalen zijn fans!
Ik kan niet wachten om te gaan spelen. En eindelijk weer het publiek te zien dat dat spelen zo geweldig maakt. De onzekere situatie van de afgelopen maanden heb ik zo snel mogelijk om proberen te zetten in positieve energie en nieuwe muziek. Met trots presenteer ik: Club Zoveel. Daar ontvangen we, met alle egards, 100 man per avond. Net zo lang tot we elkaar allemaal gezien hebben. Deel zoveel, speel zoveel. Dat is de belofte. Volgens mij gaat het heel bijzonder worden”, aldus Guus Meeuwis.

De setting in Club Zoveel is, mede door het beperkte aantal gasten, intiemer dan ooit. De zaal, ingedeeld in setjes van 2 stoelen met een tafeltje, vormt een uniek decor voor een exclusief concert van Guus. Naast de muziek van zijn nieuwe album zullen natuurlijk ook zijn bekende hits niet ontbreken. Club Zoveel wordt volledig ingericht volgens de op dat moment geldende RIVM regels. In eerste instantie zal Guus daarom 100 gasten per avond ontvangen. Vanaf vandaag kunnen fans zich via de website van de zanger inschrijven voor de club.

Op het album Deel Zoveel is een energieke en frisse Guus Meeuwis te horen. Een plaat waar het plezier van afspat. Het album bevat maar liefst 13 nieuwe tracks, waaronder de single Was Jij Maar Hier, die vandaag zijn primeur beleeft. Ook staan er drie bonustracks op: Kom We Gaan, Nooit Niet Verliefd (akoestische versie) en Nacht: de ode van Kraantje Pappie aan Guus’ monsterhit Het Is Een Nacht.

www.clubzoveel.nl

Bron © Veenings Music Promotion