Home Muziek Genomineerden Beste Artiest op social bekend

Genomineerden Beste Artiest op social bekend

Woensdagmiddag maakte Qmusic-dj Domien Verschuuren bekend wie de genomineerden zijn in de categorie ‘Beste Artiest’ van de The Best Social Awards, de belangrijkste social media-prijzen van Nederland. De kanshebbers zijn Suzan & Freek, Bizzey, Sera en Roxeanne Hazes. Vanaf donderdag 30 april kan er gestemd worden en op donderdag 28 mei wordt bekendgemaakt wie de prijs in de wacht sleept. 

Of het nou artistiek, grappig, muzikaal of origineel is: de artiest die online het best de juiste snaar weet te raken ontvangt op 28 mei de felbegeerde award voor Beste Artiest. Het is de eerste keer dat er een award in deze categorie wordt uitgereikt, door de samenwerking tussen The Best Social Awards en Qmusic. De overige genomineerden voor de publieksprijzen worden morgen bekend gemaakt. Dan gaat ook het stemmen van start

Qmusic is een hitstation met een prominente plek in het radiolandschap door onder andere de Top 40, Het Geluid en het Foute Uur. De zender ontving dit jaar de prestigieuze Marconi Award voor Beste Zender van 2019.

The Best Social Awards zijn dé prijzen in Nederland voor al het beste op social media, waarbij makers, influencers en andere internethelden in het zonnetje worden gezet.

Stemmen kan t/m 12 mei via thebestsocialawards.nl. De uitreiking vindt digitaal plaats op 28 mei.

Bron © Q Music Nederland