Home Muziek Frenna meest gestreamde artiest van 2019

Frenna meest gestreamde artiest van 2019

Met ruim 380 Miljoen Spotify streams is Frenna, ook als frontman van de formatie ‘SFB’, de meest gestreamde artiest in Nederland. De ongekend populaire rapper blijft hiermee artiesten als Snelle (#2) en Bizzey (#3) voor. Naast samenwerkingen met Lil’ Kleine [‘Verleden Tijd’: 66 miljoen streams en een nummer 1 hit] en Boef [‘Speciaal’: 25 miljoen streams] is de single ‘Ghetto Youth’ voor Frenna zelf belangrijk geweest; hierin legt hij uit waar hij voor staat.

Het jaar 2019 begint meteen goed met het winnen van een Edison Popprijs voor het album ‘Francis’. De release betekent ook een nieuwe mijlpaal; ‘Francis’ staat al meer dan een jaar onafgebroken tussen de 20 best beluisterde albums van Nederland. Het uitverkopen van zijn 777 Festival, de oprichting van zijn gelijknamige [muziek]label en een uitverkochte show in de AFAS Live [met het ‘Meisjes Blijven Meisjes’ concept] maken 2019 compleet.

2020

Het zal niemand verbazen dat er aan het einde van zo’n jaar grote plannen worden gemaakt voor 2020. Een nieuw album, concerten en een grotere editie van 777 Festival; zomaar een greep van wat er aan zit te komen.

Vorig artikelAssassin’s Creed The Rebel Collection nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch
Volgend artikelBinnenkort in GTA Online: The Diamond Casino Heist (12 december)
Ik ben de eigenaar van Planetzone