Home Nieuws Film nieuws Frank Lammers zingt titelsong Groeten van Gerri

Frank Lammers zingt titelsong Groeten van Gerri

Frank Lammers zingt de titelsong van de nieuwe speelfilm GROETEN VAN GERRI. Het nummer ‘Dagen van Goud’ is nu al te horen in de trailer, die vandaag is vrijgegeven, en is vanaf vrijdag 19 juni in z’n geheel te beluisteren via o.a. Spotify. De tragikomische GROETEN VAN GERRI, over een scheikundeleraar die tijdens de corona-lockdown ongewenst viral in z’n ondergoed gaat, is door Frank Lammers zelf geregisseerd en hij is daarnaast te zien in de hoofdrol. De film is vanaf 25 juni vier weken exclusief te zien bij Pathé Thuis.

Frank Lammers: “’Dagen van Goud’ is speciaal geschreven voor de film en het gaat over het euforische gevoel wanneer je net verliefd bent, iets dat ook mijn personage Gerri in de film overkomt.”Nieuwe tracks van Diggy Dex en Guus Meeuwis
Naast ‘Dagen van Goud’ zijn er nog twee nummers speciaal gemaakt voor de film; ‘Alleen’ door Guus Meeuwis, dat ook te horen is in de trailer, en ‘Helden’ gezongen door Diggy Dex. Deze nummers zijn eerst in de film te horen en zullen later worden uitgebrachtdoor Modestus Records.

Over GROETEN VAN GERRI
Terwijl heel Nederland thuis zit vanwege het coronavirus, gaat scheikunde leraar Gerri van Vlokhoven (45) viraal in zijn niet-zo-witte ondergoed. Tijdens een virtuele les aan z’n middelbare schoolleerlingen gaf hij een bevlogen demonstratie, maar was even vergeten dat hij geen broek aan had getrokken die ochtend. De telefoon staat roodgloeiend. Nog nooit was Gerri zo beschaamd, maar ook nog nooit zo populair. Wat nu?

Naast Frank Lammers spelen Sanne Langelaar, Heddy Lester, Fedja van Huêt, Kees Boot, Viggo Waas en Evalinde Lammers een rol.

Het scenario van GROETEN VAN GERRI is speciaal op filmen tijdens de corona crisis geschreven door Michiel Stroink naar een idee van Frank Lammers. De film wordt geproduceerd door Rachel van Bommel van Millstreet Films.

Over ‘Dagen van Goud’
De tekst en muziek zijn geschrevendoor Leo Alkemade, René van Mierlo en JW Roy. 

Bron © Pathé Thuis