Home Muziek Extra show Blue Man Group in RTM Stage op 22 maart

Extra show Blue Man Group in RTM Stage op 22 maart

© Mojo

Blue Man Group, het razend populaire theaterfenomeen, geeft een extra show op woensdag 22 maart. De award-winnende show, bekend om zijn trio van kale en blauwe performers, is van 22 tot en met 26 maart 2023 te zien in RTM Stage Rotterdam als onderdeel van de Bluevolution World Tour. De kaartverkoop is direct van start gegaan via Ticketmaster.

Tijdens Blue Man Group’s Bluevolution World tour zal het publiek rocken, lachen en feesten terwijl de drie kale en blauwe karakters de wereld verkennen en bij elke nieuwe stap muziek, komedie en verrassingen tegenkomen.

De tour combineert de klassieke Blue Man favorieten samen met gloednieuwe content, inclusief de toevoeging van een nieuw vrouwelijk personage speciaal voor de komende tour. Naast de drie traditionele Blue Men bevat de World Tour een nieuw personage genaamd “The Rockstar”, die de traditionele band vervangt als multi-instrumentalist. Met opvallend blauw haar zal “The Rockstar” het ritueel van de avond leiden als een sjamanistische “Master of Ceremonies” op het podium. Haar excentrieke en wereldvreemde uiterlijk, gecombineerd met haar dynamische muzikale stijl, zal de multi-zintuiglijke aard van de show aanvullen.

Toen we voor het eerst begonnen met het maken van voorstellingen rond dit onschuldige, nieuwsgierige personage genaamd Blue Man, hadden we nooit kunnen dromen waartoe hij ons zou leiden. We zijn zo vereerd dat we onze show kunnen delen met de mensen van Nederland en daarbuiten”, aldus medeoprichter Chris Wink.

We zijn zo enthousiast om Nederland aan te kondigen als de volgende halte van Blue Man Group’s Bluevolution World Tour,” aldus Benoit Mathieu, Executive Managing Director. “Sinds de recente overname door Cirque du Soleil heeft Blue Man Group zijn creatieve kracht en wereldwijde distributiemogelijkheden uitgebreid, waardoor we de show aan een nieuw publiek over de hele wereld kunnen leveren. Zonder taalbarrière, want de Blue Men spreken niet, kunnen fans van alle leeftijden, culturen en nationaliteiten van de ervaring genieten.”

OVER BLUE MAN GROUP
Blue Man Group is een wereldwijd entertainmentfenomeen dat bekend staat om zijn prijswinnende theaterproducties, iconische karakters en veelzijdige creatieve ontwikkelingen. Blue Man Group is onderdeel van en wordt geleid door Cirque du Soleil Entertainment Group.

Optredens van Blue Man Group zijn euforische vieringen van menselijke connectie, door middel van kunst, muziek, comedy en non-verbale communicatie. Sinds hun debuut in het New Yorkse Astor Palace Theatre in 1991, is hun verbluffende liveshow gegroeid en werden residenties gehouden in onder meer Boston, Chicago, Las Vegas, Orlando en Berlijn. Daarnaast ondernam Blue Man Group diverse wereldtournees, waardoor wereldwijd al meer dan 35 miljoen mensen van de Blue Man Group optredens hebben kunnen genieten.

Blue Man Group is al talloze keren te zien geweest in populaire programma’s als Dancing With The Stars, The Tonight Show, Arrested Development en The Ellen Degeneres Show, Slag den Raab (Duitsland), WOWOW (Japan) en Caldeirão (Brazilië). Daarnaast was Blue Man Group het gezicht van reclamecampagnes van Intel en TIM/Brasil.

Blue Man Group vindt voortdurend nieuwe manieren om de entertainmentindustrie te beïnvloeden. De groep heeft muziek geproduceerd voor diverse film- en televisieprojecten, en bracht meerdere albums uit waaronder het voor een Grammy genomineerde Audio. De rockconcertparodie ‘Megastar World Tour’ was te zien in arena’s over de hele wereld. Het boek Blue Man World is een visueel verbluffende antropologische verkenning van het nieuwsgierige kale blauwe personage.

SHOW DATA
Woensdag 22 maart, 20:00 uur – EXTRA SHOW
Donderdag 23 maart, 20.00 uur
Vrijdag 24 maart, 20.00 uur
Zaterdag 25 maart, 16.00 uur
Zaterdag 25 maart, 20.00 uur
Zondag 26 maart, 15.30 uur
Zondag 26 maart, 19.30 uur

BLUE MAN GROUP | BLUEVOLUTION WORLD TOUR
Woensdag 22 t/m 26 maart 2023 | RTM Stage, Rotterdam
Entree: Vanaf € 43,68 (incl. servicekosten)

Meer info over deze shows vind je op: mojo.nl/bluemangroup
De kaartverkoop voor de extra show is direct gestart via Ticketmaster

Bron en foto © Mojo