Home Muziek DJ Armin van Buuren host grootste trance pubquiz voor fans

DJ Armin van Buuren host grootste trance pubquiz voor fans

Op dinsdag 28 maart om 20:00 uur kunnen diehard A State Of Trance fans hun kennis over ‘Trance’ muziek testen tijdens de grootste Trance pubquiz ooit, gehost door DJ Armin van Buuren en zijn welbekende A State Of Trance side-kick Ruben de Ronde.

The A State Of Trance 1000 celebrations houden de wereld al weken in zijn greep. Zo zijn de fans al zijn verwend met een zevendaagse countdown stream, het ‘A State Of Trance 1000 – Celebration Mix’ album en natuurlijk de legendarische mijlpaal van de 1000ste episode van A State Of Trance zelf, én het vooruitzicht van de geweldige A State Of Trance 1000 viering in september van dit jaar. Nu is er zelfs nóg meer om naar uit te kijken met een speciale A State Of Trance 1000 pubquiz, speciaal gemaakt voor de enorme fanbase.

Gepland op 30 maart om 20:00 uur, de A State Of Trance 1000 pubquiz is de ideale mogelijkheid voor ASOT fans om hun kennis te testen over de show, de muziek en natuurlijk het genre Trance zelf. Live gebroadcast vanuit de A State Of Trance studio in Amsterdam, zal de pubquiz voor eens en altijd uitwijzen wie zichzelf de grootste en alwetende ASOT fan mag noemen.

De A State Of Trance 1000 pubquiz zal live worden gebroadcast vanaf de A State of Trance YouTube & Twitch kanalen. Om deel te nemen aan de pubquiz moeten de fans naar astateoftrance.com/pubquiz, het wachtwoord wordt gedeeld tijdens de countdown stream die 15 minunten voor het evenement begint. Zorg dat je op tijd bent! In het geval dat de pubquiz vol zit (er is alleen plek voor 2000 fans), dan niet getreurd, men kan de livestream natuurlijk gewoon volgen en zelf meedoen.

Tot slot zal er een Zoom functie mogelijk zijn, zo kunnen fans aan de livestream deelnemen en interactie hebben met Armin en Ruben. Uiteraard wordt er een prachtig award worden uitgereikt voor de nummer 1 ASOT koning(in)! Zet 30 maart in je agenda, want je wilt dit natuurlijk niet missen!

Bron en foto © Armada Music

Vorig artikel13 coronagevallen bij Sint Truiden
Volgend artikelLoting Champions League kwartfinales en Halve Finales