Home Muziek Dit was ‘het geluid’ voor 64.500 euro

Dit was ‘het geluid’ voor 64.500 euro

© Qmusic

Het Geluid van Qmusic is eindelijk geraden! De 32-jarige Susan uit Hoorn wist het antwoord. Zij wist aan Q-dj Wim van Helden te vertellen dat het ging om het vloeistofbuisje van een coronatest in de kartonnen houder duwen. Dit goede antwoord van Susan wordt beloond met een bedrag van maar liefst €64.500. 

“Ik sta de trillen op mijn benen”, reageert Susan vol ongeloof nadat Wim haar vertelt dat het antwoord goed is. “Toen ik bij het horen van de vierde hint doorhad dat het gerelateerd was aan corona, viel het kwartje.” Na de vierde hint wist Susan het zeker. Een aantal audiofragmenten van liedjes uit de coronaperiode, zoals ‘Soldier On’ van DI-RECT en ’17 Miljoen Mensen’ van Davina Michelle en Snelle. Het geldbedrag krijgt in ieder geval één mooi doel: met de familie lekker op vakantie.

Bekijk hier de oplossingsvideo en het winmoment van Susan in het programma van Wim van Helden op Qmusic.

Het heeft meer dan 10 weken, 620 foute antwoorden en maar liefst 4 hints geduurd voordat het winnende geluid vandaag is geraden. Dit is het op één na hoogste bedrag in de geschiedenis van Het Geluid. In 2019 won de 36-jarige Kirsten het recordbedrag van €100.000 met het geluid van ‘het verstellen van een wereldstekker in de juiste stand.’ 

Bekijk hier de eerstetweedederde en vierde hint. Het Geluid door de jaren heen
Net als voorgaande jaren begint het spel met een startbedrag van €2.500 en wordt Het Geluid per fout antwoord €100 meer waard. Luisteraars kunnen meedoen door zich in de app aan te melden via de aanmeldknop. Het Geluid wordt al sinds 2007 bij Qmusic gespeeld. Inmiddels is het uitgegroeid tot het populairste radiospel van Nederland. In 2019 won de 36-jarige Kirsten het recordbedrag van €100.000 met het geluid van ‘het verstellen van een wereldstekker in de juiste stand.’ Het snelst geraden geluid werd in 2010 binnen een dag geraden met als antwoord ‘het terughangen van een haak in een telefooncel’. Dat geluid was toen €3.200 waard. Het Geluid is altijd een handeling die je uit kunt voeren.

Bron en foto © Qmusic