Home Muziek Deep Purple op 28 oktober naar de Ziggo Dome

Deep Purple op 28 oktober naar de Ziggo Dome

Op woensdag 28 oktober 2020 komt de iconische Britse rockband Deep Purple naar de Ziggo Dome in Amsterdam. De kaartverkoop voor het concert start aanstaande vrijdag 6 december om 10 uur via Ticketmaster.

Deep Purple kan gerust één van de meest iconische rockbands van de vorige eeuw worden genoemd met meer dan 120 miljoen verkochte albums. De band is dan ook opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame. Na meer dan 50 jaar zijn ze echter nog niet van plan te stoppen. Ian Gillan, Roger Glover, Ian Paice, Steve Morse en Don Airey gaan opnieuw de grote podia langs in Europa.

Deep Purple heeft in de jaren zeventig hun stempel op de rockmuziek gedrukt als één van de pioniers van de hardrock. Met de albums Deep Purple In Rock, Machine Head en het live-album Made In Japan lanceerde de band zich naar de top van de hitlijsten. Ze scoorden vele hits en schreven ook een aantal echte klassiekers zoals Smoke On The Water en Child In Time. De band is hun geluid echter altijd blijven ontwikkelen wat een divers en indrukwekkend oeuvre opleverde.

DEEP PURPLE
Woensdag 28 oktober, 2020 | Ziggo Dome, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €61,6 (incl. servicekosten)

Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/deeppurple
De kaartverkoop voor het concert start vrijdag 6 december om 10 uur via www.ticketmaster.nl en 0900 – 300 1250 (60 cpm).