Home Nieuws Gadgets & Electronica Bouw je eigen party!

Bouw je eigen party!

De SRS-XB32 is ideaal voor liefhebbers van elektronische dansmuziek. De geprezen EXTRA BASS sound van Sony creëert diepe bastonen waardoor ieder feestje tot leven komt. De populaire discoverlichting is wederom geïntegreerd in de nieuwe modellen. Een mix van verschillende lichtjes die op de maat aan- en uitflitsen voor een ultiem feestje thuis of buiten. De speakers zijn uitgerust met clubverlichting via leds in wit en alle kleuren van de regenboog. Bovendien is de speaker ook nog eens waterdicht.

Voor een kleurrijke en leuke kousenvuller die een even groot geluid kan leveren, hoef je niet verder te kijken dan de SRS-XB12 luidspreker. Met EXTRA BASS-geluid en verkrijgbaar in verschillende opvallende kleuren, waaronder rood, geel, groen en blauw, is de XB12 een betaalbaar cadeau en makkelijk mee te nemen voor onderweg.

Op zoek naar een cadeau voor hem? Met de heropleving van vinyl heeft Sony nu de PS-LX310BT draaitafel. De draaitafel maakt het door de bluetooth verbinding nu nog makkelijker om de muziek af te spelen. Gebruik de speakers van Sony om draadloos klassieke vinyltonen na te bootsen.