Home Muziek Big Baby releaset derde single – minder funky, meer rauw

Big Baby releaset derde single – minder funky, meer rauw

Een nieuw jaar, een nieuwe single. Vorige week bracht Big Baby haar derde single uit. ‘Let Your Love Come Home’ is hiermee de laatste muzikale stap richting het debuutalbum dat later dit jaar uitkomt!

Minder funky, meer Liam Gallagher
De baby is uit zijn winterslaap ontwaakt. Na ‘Shine On’ en ‘Talk About Us’ is het nu aan ‘Let Your Love Come Home’ om de muzikale harten te stelen. Waar de eerste twee singles een hoog “funkyness”-gehalte hadden en een zomerse vibe achterlieten, zet Big Baby met de nieuwe een meer rauwe winterse sfeer neer. Het stemgebruik is rauwer en de gitaar en drums zijn harder. De stem neigt nu tijdens de solozang zelfs naar die van Liam Gallagher.

Bandleden onthuld in de videoclip
Ook de videoclip valt op. Het is in lijn met de clips van de vorige singles, op dezelfde manier getekend. Alleen speelt het verhaal zich nu in de winter af in plaats van in de zomer. De mondkapjes en het Zoomen maken de clip heel actueel. In de clip onthult de band ein-de-lijk wie er achter Big Baby schuilgaan. Tenminste, de personen zijn nu te zien. Later wordt meer bekend over deze personen.

Met deze song blijft de grote baby hard doorgroeien. Na deze derde single mogen we toch wel stellen dat het tijd wordt voor het debuutalbum van Big Baby. Wordt vervolgd.

‘Let Your Love Come Home’ werd op vrijdag 8 januari uitgebracht en is als digital single beschikbaar: https://www.gentlemenrecordings.com/product/big-baby-let-your-love-come-home-digital-single/

Bron © gentlemen recordings