Home Muziek Australische popster Dean Lewis treedt op in the Qube van Qmusic

Australische popster Dean Lewis treedt op in the Qube van Qmusic

© Universal Music

Dean Lewis gaat een exclusief optreden geven voor Qmusic-luisteraars. Dit werd zojuist bekendgemaakt tijdens de Top 40 door presentator Domien Verschuuren.  Hoewel de zanger pas een aantal jaren bekend is met zijn eigen hits, startte zijn muziekcarrière al veel eerder door hits te schrijven voor andere artiesten. De Australische singer-songwriter Dean Lewis scoorde sinds zijn internationale doorbraak met het nummer ‘Waves’ in 2016 grote hits met nummers als ‘Be Alright’ en ‘How Do I Say Goodbye’. Op woensdag 27 maart geeft de zanger een intiem optreden voor een selecte groep luisteraars in the Qube van radiozender Qmusic. 

Nadat zijn hit ‘Waves’ de internationale hitlijsten bestormde, scoorde Dean Lewis al snel een grote hit met ‘Be Alright’. Daarna volgden grote successen door samenwerkingen met Martin Garrix, met wie hij het lied ‘Used to Love’ uitbracht en met Kygo, met wie hij ‘Lost Without You’ maakte. De single ‘How Do I Say Goodbye’ wist het zelfs te schoppen tot de derde plaats in de Top 40. Op Qmusic wist Dean Lewis al twee keer de Alarmschijf op zijn naam te zetten. Dit deed hij recentelijk met de single ‘Trust Me Mate’, welke op dit moment nog steeds in de Top 40 schittert.

The Qube is een intiem optreden waarbij luisteraars de kans krijgen om een artiest van wereldformaat van dichtbij mee te maken. Onder anderen Robbie Williams, The Script, Dua Lipa, John Legend, Lewis Capaldi en George Ezra gingen Dean Lewis voor in eerdere edities van the Qube. Ed Sheeran stond zelfs al twee keer in the Qube.  Luisteraars maken van maandag 11 tot en met vrijdag 15 maart kans om erbij te zijn door ‘Dean Lewis’ te sturen in de Q-app wanneer ze een nummer van de zanger horen

Bron: Qmusic Foto © Universal Music