Home Muziek 538 betaalt laagste bedrag ooit in ‘Hierrr Met Je Rekening’

538 betaalt laagste bedrag ooit in ‘Hierrr Met Je Rekening’

In ‘Hierrr Met Je Rekening’ op Radio 538 werd vandaag het laagste bedrag ooit terugbetaald aan een luisteraar. Jane de Lang uit Uithoorn kreeg naar aanleiding van haar gekochte doos Lego een dringende betalingsherinnering. Ondanks dat ze in de veronderstelling was alles netjes op tijd te hebben betaald, kreeg ze het verzoek om het openstaande bedrag van €0,02 zo snel mogelijk over te maken. Hoewel ze graag een betalingsregeling had getroffen voor dit bedrag, bracht 538-dj Frank Dane haar vanochtend al snel het heuglijke nieuws dat Radio 538 de volledige rekening van €0,02 zal vergoeden.

Bekijk hier het volledige interview.

De rekening van Jane is één van de vele rekeningen die vandaag tijdens de speciale ‘Super Blue Monday’ worden betaald. Tussen 07.00 en 00.00 uur worden er vandaag ieder uur rekeningen van luisteraars vergoed.

Over Hierrr Met Je Rekening

Vanaf maandag 4 januari betaalt Radio 538 rekeningen van luisteraars in ‘Hierrr Met Je Rekening’. Een factuur van een kapot telefoonscherm, een mislukt huwelijksaanzoek, gitaarles waarna je geen noot kon spelen, of een gecancelde vakantie naar Gran Canaria: niks is te gek. Alle rekeningen zijn welkom, mits er een mooi, grappig of ontroerend verhaal achter zit.

Luisteraars kunnen hun reeds betaalde rekeningen inzenden via 538.nl. Als de naam van de inzender door één van de 538-dj’s wordt genoemd, heeft deze luisteraar een kwartier de tijd om de studio te bellen. Lukt dat? Dan betaalt 538 zijn of haar rekening. Lukt het niet? Dan gaat de aasgierenlijn open en worden de kosten van de rekening terugbetaald aan de luisteraar die als eerste in de uitzending komt.

‘Hierrr Met Je Rekening’ is van maandag 4 tot en met vrijdag 22 januari te horen op 538 en te volgen via 538.nl en de social media kanalen. Op maandag tot en met donderdag is de actie te horen van 07.00 tot 19.00 uur en op vrijdagen tot 18.00 uur.

Bron © 538

Vorig artikelFit het jaar in met Gaby Blaaser in Videoland Original ‘In Shape Met Gaby’
Volgend artikelLaunch trailer van HITMAN 3 onthuld