Home Nieuws Jongeren Scrabble® voor Pride Amsterdam

Scrabble® voor Pride Amsterdam

© MATTEL

We kijken terug op een geslaagde Pride Amsterdam! De stad werd verlicht door regenboogkleuren om de rechten van de LGBTQ+ gemeenschap te vieren en te benadrukken. Om de viering te ondersteunen, konden bezoekers en inwoners van Amsterdam op 6 augustus Scrabble® woorden van liefde en positiviteit geanimeerd zien op Pathé De Munt bij het Rembrandtplein. 

Scrabble®, het ultieme woordspel geliefd bij miljoenen over de hele wereld, ondersteunde de Pride-viering in Amsterdam door een mix van Nederlandse en Engelse krachtige en positieve woorden te gebruiken om de lokale bevolking te steunen en de internationale gemeenschap te omarmen. Bezoekers van de Pride Night bij Pathé De Munt kregen ook een Scrabble® bordspel mee, zodat ze thuis het spel kunnen spelen en de woorden kunnen maken die voor hen het meest betekenen. 
“Ons doel is om bij te dragen aan een meer diverse, rechtvaardige, inclusieve en duurzame toekomst”, zegt Tharyn Estevez, Country Manager Benelux en Nordics bij Mattel, het bedrijf achter de Scrabble® activatie. “Bij Scrabble® kennen we de kracht van woorden en weten we hoe positieve woorden een middel kunnen zijn om te verbinden, te verheffen en positieve connecties te creëren. Met deze activatie, en door een trots lid te zijn van de Pride Business Club, willen we de discussie aanmoedigen over hoe positieve woorden een grote impact kunnen hebben op de samenleving en deze inclusiever kunnen maken.” 

De iconische Scrabble® tegels met krachtige positieve woorden waren zichtbaar van 6 augustus om 23:00 uur tot zonsopkomst op 7 augustus en betuigde steun aan alle deelnemers en bezoekers van het evenement. De ondersteunende woorden zijn Liefde, Vrijheid, Fearless, Equal, Respect, Unique, Love, Brave, Proud and Together.

© MATTEL

Bron en foto © MATTEL

Vorig artikelThorn de Vries winnaar AVROTROS Pride Award 2022
Volgend artikelCamille, De Kreuners en Keen’V zorgden voor feest bij Zomerhit
Ik ben de eigenaar van Planetzone