Home Nieuws Film nieuws Prime Video viert Valentijn anders dit jaar met Liefde Zonder Filter

Prime Video viert Valentijn anders dit jaar met Liefde Zonder Filter

Liefde Zonder Filter is een miniserie, te zien op de social kanalen van Prime Video, die de verschillende kleuren, vormen en smaken van de liefde viert. Prime Video interviewt drie verschillende influencers over hun ware liefdesverhalen, hun kijk op liefde in films en series en wat het voor hen betekent.

Naast de miniserie geven je graag nog wat heerlijke romantische films en series die je kunt bewonderen op Prime Video, om dit weekend in de liefdes stemming te blijven. 

MODERN LOVE S1

Unieke verhalen over de hoogte- en dieptepunten van liefde, stuk voor stuk geïnspireerd door waargebeurde persoonlijke verhalen uit de geliefde New York Times-column ‘Modern Love’. Met ondermeer Anne Hathaway, Tina Fey en Dev Patel.

SOULMATES S1

De Zielsverwantentest beïnvloedt de levens van zes mensen: Twijfelt over een huwelijk, een affaire, een dubbele liefde en nog veel meer levensvragen. Met Malin Akerman, Shamier Anderson en Kingsley Ben-Adir.

BLISS

Bliss is een hoofdbrekend liefdesverhaal waarin Greg (Owen Wilson), die pas is gescheiden en dan wordt ontslagen, de mysterieuze Isabel (Salma Hayek) ontmoet. In de hoofdrol Salma Hayek, Owen Wilson en Madeline Zima

SYLVIE’S LOVE

Als een jonge vrouw in de jaren ’50 in Harlem een ambitieuze saxofonist in haar vaders muziekwinkel ontmoet, zorgt hun liefde voor een overweldigende romance. In de hoofdrol Tessa Thompson, Nnamdi Asomugha en Eva Longoria.

GOOD TROUBLE S1 – 2

Na hun verhuizing naar Los Angeles, realiseren Callie en Mariana zich dat het leven op zichzelf niet alles is wat het zou moeten zijn en dat de zussen nu meer dan ooit op elkaar moeten vertrouwen. In de hoofdrol Maia Mitchell, Cierra Ramirez en Zuri Adele.

THIS IS US S1 – 5

“This Is Us” vertelt het decennia lange verhaal van de Pearsons en onthult hoe zelfs de kleinste gebeurtenissen in ons leven impact hebben op wie we worden en tijd, afstand en zelfs de dood kunnen overstijgen. Met in de hoofdrol Mandy Moore, Milo Ventimiglia en Sterling K. Brown

FIVE FEET APART

Stella is een levendige en vrolijke 17-jarige. In tegenstelling tot de meeste tieners moet Stella een groot deel van haar tijd in het ziekenhuis doorbrengen als mucoviscidosepatiënt, waar ze op afstand moet blijven van de charmante WIll. In de hoofdrol Cole Sprouse, Haley Lu Richardson en Moises Arias.

CAN YOU KEEP A SECRET

In Can you keep A Secret heeft Emma, zoals alle jonge vrouwen, een paar geheimpjes. Voor haar ouders, haar vriend en haar collega’s, welke ze per ongeluk verteld tijdens een paniek aanval in het vliegtuig aan wat later blijkt haar nieuwe baas. In de hoofdrol Alexandra Daddario, Tyler Hoechlin en Kimiko Glenn.

www.amazon.nl/prime

Bron © Amazon Prime Video

Vorig artikel[Video] Vieze Jack – Lekker Knallen!
Volgend artikelVanaf maandag: Q-top 500 van de ’90s