Home Nieuws Film nieuws Ontdek de eerste beelden van het derde en laatste seizoen van “Love,...

Ontdek de eerste beelden van het derde en laatste seizoen van “Love, Victor”

© The Walt Disney Company

Creekwood is terug voor een laatste semester met “Love, Victor” seizoen drie! Disney+ heeft de eerste beelden van de originele serie vrijgegeven en aangekondigd dat het laatste seizoen op 15 juni in première gaat, met alle acht afleveringen van de fan-favoriete show meteen beschikbaar om te streamen.

© The Walt Disney CompanyDit seizoen gaat Victor op een reis van zelfontdekking – om niet alleen te beslissen met wie hij wil zijn, maar meer in het algemeen, wie hij wil zijn. Met hun plannen voor na de middelbare school in het verschiet, worden Victor en zijn vrienden geconfronteerd met een nieuwe reeks problemen die ze moeten oplossen om de beste keuzes voor hun toekomst te maken.

Terugkerende sterren zijn Michael Cimino, Rachel Hilson, Anthony Turpel, Bebe Wood, Mason Gooding, George Sear, Isabella Ferreira, Mateo Fernandez, James Martinez, Ana Ortiz, Anthony Keyvan en Ava Capri.

© The Walt Disney CompanyDe oorspronkelijke schrijvers van de film, Isaac Aptaker en Elizabeth Berger, zijn de uitvoerende producenten naast Brian Tanen, Rick Wiener, Kenny Schwartz, Jason Ensler, Isaac Klausner, Marty Bowen, Adam Fishbach, Wyck Godfrey, Pouya Shahbazian en Adam Londy. De serie wordt geproduceerd door 20th Television, een onderdeel van Disney Television Studios.

Bron en foto © The Walt Disney Company

Vorig artikelTalpa: Vandaag Inside stopt per direct
Volgend artikel[Video] Trabzonspor fans bezetten Hofplein Rotterdam
Ik ben de eigenaar van Planetzone